Goldie Hawn şi Kurt Russell, după 25 de ani!

Citeste tot despre: 

Longevivul cuplu a fost surprins ieri seară (foto alăturat), la restaurantul Palmieri, din Beverly Hills. Goldie arată remarcabil pentru cei 64 de ani ai săi, alături de Kurt (59). Cei doi au fost însoţiţi de fiul lui, Boston.

Sunt una dintre perechile de aur ale Hollywoodului, care au reuşit performanţa de a împlini un sfert de secol împreună. Fără a se căsători! De ce? „Pentru că ne-am descurcat foarte bine şi fără să ne căsătorim. Eu oricum simt că-i sunt devotată lui Kurt şi nu asta ar trebui să facă mariajul? (...)

Amândoi suntem independenţi financiar. Ne-am crescut copiii minunat. Am făcut o treabă extraordinară la acest capitol şi pentru asta n-a fost nevoie să ne căsătorim", declară ea.

Cei doi au o familie destul de extinsă: Goldie îi are pe Kate şi Oliver, copiii săi din căsnicia cu Bill Hudson, în timp ce Kurt îl are pe Boston, din mariajul cu Season Hubley. Iar împreună au un fiu de 24 de ani, Wyatt Russell. Dintre toţi urmaşii, Kate Hudson e cea faimoasă. Iar Goldie şi Kurt se pare că sunt foarte încântaţi de noul ei iubit, Matthew Bellamy, solistul fomaţiei Muse. Dacă Russell a luat de la el lecţii de chitară, Hawn îşi doreşte ca Mat să-i însoţească într-o vacanţă. Se pregătesc cumva din nou pentru rolul de socri mici?

Cele mai bune ştiri despre celebrităţile preferate în revista OK!


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1