Goldie Hawn şi Kurt Russell, ca porumbeii la 70 de ani

15_foto-1-4-col-profimedia-0450606799.jpg

Cei doi actori care formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood îşi petrec vacanţa în Grecia
Foto: profimedia

Se iubesc ca în prima zi! După 36 de ani fericiţi împreună, Goldie Hawn şi Kurt Russell sunt de nedespărţit! Ei au fost surprinşi recent împreună în vacanţă pe malul Mării Mediterane, în Grecia.

Actriţa Goldie Hawn (73 de ani), cunoscută pentru rolurile din “Benjamin, recrut fără voie” şi ”Amnezie cu surprize”, şi actorul Kurt Russell (68 de ani), care a făcut roluri de neuitat în “Silkwood”, ”Tango şi Cash” şi ”Amnezie cu surprize”, trăiesc împreună din 1983. 

Ei au fost surprinşi recent de paparazzi distrându-se ca doi porumbei la bordul unei ambarcaţiuni marine. Arătau amândoi foarte bine pentru vârsta lor, sub “sărutul” soarelui mediteraneean. Ei au povestit că se menţin foarte bine, deşi ea e deja septuagenară, iar el mai are doar doi ani până la 70 de ani, făcând multă mişcare în aer liber. Goldie şi Kurt formează unul dintre cele mai trainice şi mai longevive cupluri de la Hollywood. Asta, deşi nu au fost niciodată căsătoriţi.

15_foto-2-2-col-profimedia-0450606672.jpg

Goldie şi Kurt s-au plimbat pe mare sub “sărutul” soarelui mediteraneean
Foto: profimedia

Înainte de zilele petrecute în Grecia, cei doi actori au vizitat Coasta Amalfi din Italia la bordul iahtului de lux O’Mega, care a fost construit în 1987 şi modernizat în anul 2002. Kurt a povestit că a reuşit să menţină o frumoasă viaţă de familie cu Goldie stând mereu alături de ea: “Când filma ea, eu o însoţeam, chiar dacă nu eram distribuit în acea peliculă, când filmam eu, ea mă însoţea, chiar dacă nu juca împreună cu mine. Nu ne-am despărţit niciodată”. Ei au un fiu, Wyatt, de 32 de ani, şi au crescut împreună copiii pe care i-au avut din căsnicii anterioare, Oliver (42 de ani) şi Kate (40 de ani), ai ei, şi Boston (38 de ani), al lui. Goldie are averea de 60 milioane $, şi Russell are în conturi 70 milioane $.

Loading...

Citește și