Ghiceşti cine este de fapt vârcolacul ăsta?

varcolac

Varcolac Heidi Klum
Vârcolacuka fost vedeta serii de Halloween
Foto: Guliver Getty

Un fotomodel german de talie internaţională a dovedit şi în acest an că nu o întrece nimeni la deghizările de Halloween.

Anul acesta Heidi Klum (44 de ani) a ales să se transforme în vârcolac, cu ocazia petrecerii de Halloween pe care o organizează în fiecare an la New York.

heidi.jpg

Heidi Klum
Heidi Klum a organizat a 18-a oară petrecerea de Halloween
Foto: Instagram
Ea a adus un omagiu, astfel, lui Michael Jackson, care în clasicul videoclip „Thriller” din 1982 a purtat tot un costum de vârcolac. Un costum absolut identic cu al megastarului a fost îmbrăcat şi de Heidi. Fotomodelul şi-a adus şi prieteni pe care i-a deghizat în zombie, care să imite întru totul grupul de zombie care apar în videoclipul lui Michael Jackson, care a decedat subit în anul 2009 la vârsta de 50 de ani.

Heidi varcolac

Heidi zombie
Heidi şi-a adus şi un grup de zombie
Foto: Guliver Getty
Heidi Klum a făcut echipă cu studioul de machiaj şi efecte speciale ProRenFX pentru a se transforma perfect în vârcolac. Din păcate, ea a trebuit să recunoască faptul că nu a putut să înveţe să danseze precum Michael Jackson în costumul pe care i l-a imitat. Heidi a povestit că a fost nevoie de 8 ore pentru deghizarea sa. Vedeta a organizat anul acesta a 18-a petrecere de Halloween. Cântăreaţa Nicole Scherzinger a avut şi ea o costumaţie foarte reuşită. Vedeta de 39 de ani s-a transformat în actriţa Elizabeth Taylor, decedată în 2011 la 79 de ani.

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger s-a transformat în Elizabeth Taylor
Foto: GuliverSplash
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1