George Clooney va deveni tătic! Soția lui e însărcinată cu gemeni

george_amal.jpg

george amal clooney
George și Amal vor deveni părinți în luna iunie
Foto: Getty

Multă cerneală a curs în presa de peste Ocean despre o posibilă sarcină a lui Amal (39 de ani), soția lui George Clooney (55 de ani). Deși până acum totul a rămas la stadiul de zvonuri, iată că fericita veste a fost confirmată. Și nu este vorba doar de un bebeluș, ci de doi, căci Amal este gravidă cu gemeni.

Bucurie mare în familia celui care până nu demult era considerat burlacul absolut de la Hollywood! În luna iunie, George și Amal vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi se alătură lui Beyonce, care a anunțat de curând că va avea tot gemeni.

Anunțul a fost făcut la emisiunea "The Talk" de către prezentatoarea Julie Chen, care a primit confirmarea chiar de la Clooney, notează Daily Mail. Se spune că bebelușii ar fi un băiețel și o fetiță.

George și Amal, avocată pentru dreturile omului, s-au căsătorit în 2014, într-un hotel luxos din Veneția. Nunta a fost una fastuoasă, cu peste 200 de invitați și a costat două milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

  • george amal clooney

    George Clooney (55 de ani) și Amal (38 de ani) sunt perechea care atrage toate privirile la orice eveniment ar apărea. El este unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, iar ea este un avocat cunoscut care militează pentru drepturile omului, dar și femeia care a reușit să-l scape de statutul de veșnic burlac pe starul de la Hollywood. S-au căsătorit în 2014, iar de atunci doresc să trăiască departe de fotografii iscoditori.

  • George Clooney (55 de ani) are o avere de 180 de milioane de dolari. Suficient cât să-i îndeplinească soţiei orice moft imobiliar. Aşa se face că, în prezent, George şi Amal Clooney au cinci case de vacanţă răspândite în patru ţări: SUA, Marea Britanie, Italia şi Mexic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1