GENIAL! Cum scapă Priyanka Chopra de riduri și acnee. Astea sunt trucurile ei de frumusețe

Este una dintre cele mai frumoase vedete care au apărut în lumina reflectoarelor în ultimii ani. Este un model de succes care are apariții demne de invidiat pe covorul roșu.

Este frumoasă de pică și Mama Natura a fost darnică cu ea. Dar modelul Priyanka Chopra are câteva trucuri pentru a arăta bine.

Priyanka Chopra și secretul frumuseții sale îți sunt acum la îndemână.

Vedeta a mărturisit că are grijă de tenul ei cu ingrediente pe care și tu le ai în bucătărie. Probabil nu ți le pui pe ten, dar sigur le ai.

Priyanka Chopra a mărturisit că are grijă de pielea corpului și de păr cu ulei de cocos. Îl folosește în mod regulat.

Ulei de cocos

În primul rând, uleiul de cocos este unul dintre cele mai hrănitoare uleiuri. Să nu mai vorbim de faptul că are un miros extraordinar. Actriţa a folosit dintotdeauna uleiul de cocos pentru hidratarea tenului şi a pielii, dar şi pentru a-şi accentua luciul buclelor.

Priyanka Chopra mai folosește pentru chipul ei și alte produse bio. Aceste două ingrediente pot fi amestecate pentru o mască de față care ține coșurile și ridurile la distanță.

Află cum ține acneea la distanță doar pe Clickpentrufemei.ro!

Părul de "sticlă", cel mai nou trend de pe Instagram. Doamnelor, asta se poartă în această toamnă

Scapă de vergeturile de după naștere cu trucurile Adelinei Pestrițu

 

Loading...

Citește și

  • Priyanka Chopra si Nick Jonas in Londra

    Nick Jonas (25 de ani) a tras lozul câştigător! Tinerelul a cucerit-o pe superba Priyanka Chopra, actriţă de origine indiană şi fostă Miss World. Zvonurile despre o posibilă relaţie între cei doi au apărut prima dată în luna mai. Au negat şi au spus că-i leagă doar o frumoasă prietenie, însă la sfârşitul lunii iunie paparazzi i-au prins împreună, iar luni, actriţa şi-a sărbătorit ziua de naştere în avans alături de iubit.

  • Priyanka Chopra si Nick Jonas in Londra

    A umblat din floare în floare, însă o fostă Miss Univers l-a cuminţit în timp record. Jurnaliştii americani scriu că Nick Jonas (25 de ani) şi Priyanka Chopra (36 de ani) s-au logodit după doar două luni de relaţie.

  • Majoritatea persoanelor invidiază vedetele pentru succesul lor. Ceea ce nu ştiu este că efortul fizic şi financiar ale acestora, pentru a-şi menţine pielea curată, este extraordinar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1