Gafa uriaşă a unei vedete! Şi-a modificat grosolan o poză în Photoshop

vedeta.jpg

lindsay lohan instagram abdomen photoshop
Actriţa de 28 de ani a reuşit să-şi pună "în cap" sute de internauţi, după ce a publicat imaginea modificată în Photoshop
Foto: Instagram

Una dintre cele mai faimoase actriţe din lume a făcut o gafă de proporţii în momentul în care a publicat o poză pe o reţea de socializare.

Lindsay Lohan a reuşit să atragă criticile a sute de oameni, în momentul în care a publicat pe pagina ei de Instagram o imagine pe care şi-a făcut-o în oglinda din baie.

Vedeta a fost nemulţumită de fotografie şi a decis să o modifice în Photoshop, pentru a obţine un abdomen de invidiat. Lohan nu a ţinut însă cont de detalii, astfel că, o dată cu trupul ei, a fost modificată şi poziţia unor recipiente din spatele ei.

Altfel spus, sticlele s-au strâmbat şi au căpătat un aspect nefiresc, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Cu toate acestea, actriţa nu a şters fotografia cu pricina nici după ce a primit sute de comentarii negative din partea prietenilor virtuali.

photoshop.jpg

lindsay lohan instagram abdomen photoshop
Lohan şi-a modificat abdomenul şi... sticlele din baie
Foto: Daily Mail

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ghinioanele se ţin lanţ de actriţa Lindsay Lohan. După ce a ţinut-o numai într-un proces de mai bine de patru ani încoace şi şi-a tocat întreaga avere de aproximativ 50 de milioane de dolari, Lindsay a încurcat-o din nou.

  • De când s-a mutat în Londra, năstruşnica Lindsay Lohan (28 de ani) îl vânează încontinuu pe Prinţul Harry (30 de ani). Conform revistei americane „National Enquirer”, după ce l-a urmărit din iulie şi până în septembrie, în urmă cu o săptămână Lindsay a reuşit să se intersecteze cu bărbatul mult râvnit, într-un club de noapte din Mayfair.

  • Actriţa de 26 de ani, Lindsay Lohan a declarat pentru US Weekly că relaţia pe care a avut-o cu DJ Samantha Ronson a făcut-o să-i iasă complet din cap orice orientare lesbiană.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1