FOTO Iubita lui Cristiano Ronaldo i-a înnebunit pe toţi cu apariţiile fără sutien!

Modelul rus Irina Shayk, în vârstă de 27 de ani, este una dintre cele mai spectaculoase apariţii pe podiumurile de modă şi nu numai. Oriunde merge, privirile admirative sau pofticioase, după caz, sunt aţintite asupra ei. Nu doar pentru Irina este frumoasă foc, ci şi pentru că în ultima vreme a ales să se afişeze în ţinute la care nu poartă sutien.

Două zile la rând, focoasa iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo, s-a afişat la evenimente importante îmbrăcată în alb, în rochii cu decolteu adânc, fără să poarte sutien.


Astfel, pe 24 februarie, Irina Shayk a participat la Vanity Fair Oscar Party 2013, în Los Angeles. Pentru acest eveniment, rusoaica a ales o rochie albă, lungă, cu mâneci, dar cu un decolteu înnebunitor, care a înfierbântat rapid imaginaţia celor prezenţi.

CLIIMA20130227_0032_1.jpg

Irina Shayk, iubita lui Ronaldo

Cu o zi înainte, pe 23 februarie, seducătoarea rusoaică a fost prezentă la o expoziţie a cfelebrului fotograf Mario Testino, care a avut loc în West Hollywood.

Şi aici, Irina a adoptat tot o ţinută de culoare albă pe sub care nu a purtat sutien, lăsându-şi sânii în deplină libertate. Ea a îmbrăcat o rochie de culoare albă, cu bretele de data aceasta, dar cu acelaşi nelipsit decolteu adânc.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1