Fosta iubită a lui Leonardo Dicaprio a pozat în sânii goi

kelly_main.jpg

kelly rorhbach sani
Kelly Rorhbach joacă în „Baywatch”
Foto: Instagram

Kelly Rohrbach (26 de ani), actrița din noul „Baywatch”, a fost surprinsă în ipostaze incendiare, în timpul unei ședințe foto. Blondina a pozat în sânii goi și în bikini.Fanii ei cred că este versiunea mai tânără a bombei sexy care a făcut acest serial celebru, Pamela Anderson (42 de ani). Modelul și-a etalat siluata suplă, în California, luni (23 mai).

Kelly a purtat o jachetă pe dedesuptul căreia era complet goală, iar asta i-a dat bătăi de cap, potrivit Daily Mail. În timpul ședinței foto, sânii i-au ieșit din haină, iar paparazii au surprins tot momentul. Frumoasa blondă calcă pe urmele celebrei Pamela Anderson, care a făcut serialul „Baywatch” celebru. 

Fotomodelul american Kelly Rohrbach (26 de ani) joacă rolul salvatoarei CJ Parker, care a fost interpretat de Pamela Anderson între anii 1989-1999, în 111 episoade. 

kelly_sani.jpg

kelly rorhbach sani
Kelly Rorbach a rămas în sânii goi, în timpul ședinței foto
Foto: Hepta
Loading...
 
 

Citește și

  • kelly rorhbach iubita dicaprio

    Kelly Rorhbach (26 de ani), fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, a făcut furori pe o plajă din Miami, într-un costum de baie roșu, pe platourile de filmare „Baywatch”. Fanii ei cred că este versiunea mai tânără a bombei sexy care a făcut acest serial celebru, Pamela Anderson (42 de ani). Modelul și-a etalat siluata suplă, vineri (4 martie), în Miami.

  • leonardo dicaprio

    Noaptea de duminică (28 februarie) spre luni (29 februarie) a fost una glorioasă pentru Leonardo DiCaprio (41 de ani), care, după ani de așteptare și muncă asiduă, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal. La gala de premiere, desfășurată la Dolby Theatre, Hollywood, au fost prezente persoane importante din viața artistului.