A fost interzisă la Miss Bum Bum din cauza posteriorului „prea mare”

soares.jpg

mariana soares miss bum bum
Această brunetă nu are dreptul să intre în competiția Miss Bum Bum pentru că are posteriorul prea mare
Foto: Instagram

O brunetă, celebră pentru formele sale foarte voluptoase și supranumită Kim Kardashian a Braziliei, a fost interzisă la competiția Miss Bum Bum pentru că ar avea posteriorul prea mare.

Miss Bum Bum este o competiție destinată fotomodelelor care au un posterior generos, fie natural, fie obținut prin operații estetice. Mariana Soares (34 de ani) a ținut diete, a făcut mult sport și chiar s-a supus unor intervenții chirurgicale plastice pentru a avea fundul mult visat, precizează Daily Star.

Visul ei de a călca pe urmele celebrei Suzy Cortez în cadrul concursului Miss Bum Bum va trebui însă dat uitării. Organizatorii competiției i-au spus că un diametru al posteriorului de 109 centimetri, cât are ea în momentul de față, este prea mare față de limita admisă, adică de 106 centimetri.

sores.jpg

mariana soares miss bum bum
Dimensiunile posteriorului ei sunt peste limita admisă în concurs
Foto: Instagram

Mariana soares s-ar fi încadrat în parametri admisibili, dar a avut ambiția să-și mărească posteriorul prin injectarea a 330 de mililitri de silicon. „Am crezut că dacă voi participa la concurs voi deveni mai faimoasă în mass-media și să particip astfel, la competiții de fitness la nivel internațional. Ar fi fost minunat să fiu un model de referință în lume și să încurajez femeile să adopte un stil de viață sănătos.”

Loading...
 
 

Citește și