Filmul ”Călugăriţa: Misterul de la mânăstire”, record de spectatori în România

ingrid_bisu_calugarita.jpg

ingrid bisu in filmul calugarita misterul de la manastire
Ingrid Bișu joacă rolul măicuței Oana în filmul ”Călugărița: Misterul de la mânăstire”

Filmul horror de la Hollywood cu româncele Ingrid Bişu şi Maria Obretin în roluri principale, ”Călugăriţa: Misterul de la mânăstire”, filmat în întregime în România, a avut record de spectatori în sălile de cinema. Cinefilii au fost atraşi atât de poveste, cât şi de actorii din distribuţie.

”Călugăriţa: Misterul de la mânăstire”, peliculă produsă de New Line Cinema şi filmată în întregime în România a fost vizionat în doar câteva zile de 91.233 spectatori şi a generat încasări în valoare de 1.811.798 lei.

Noul thriller supranatural ”Călugăriţa: Misterul de la mânăstire” a provocat publicul la o întâlnire plină de adrenalină şi fiori cu demonul Valak şi a devenit astfel ”Cea mai bună lansare a unui film horror pe marile ecrane din România” şi totodată ”Cea mai bună lansare a unui film Warner Bros. din cinematografe în 2018”, acestea fiind doar câteva dintre cele mai notabile realizări în materie de recorduri.

Noul film care şi-a propus să readucă teroarea în cinematografe a fost regizat de Corin Hardy ("The Hallow") şi produs de James Wan, alături de Peter Safran, cel din urmă fiind responsabil de toate filmele din franciza ”The Conjuring". ”Călugăriţa: Misterul de la mânăstire" descoperă originile demonului Valak, care şi-a făcut simţită prezenţa malefică pentru prima oară în "The Conjuring 2." 

Ingrid Bișu joacă rolul măicuței Oana în filmul ”Călugărița: Misterul de la mânăstire”

În ”Călugăriţa: Misterul de la mânăstire" joacă actorul nominalizat la Premiile Oscar Demian Bichir (cunoscut pentru "A Better Life") în rolul Părintelui Burke, Taissa Farmiga (cunoscut pentru serialul de televiziune "American Horror Story") în rolul Maicii Irene, şi Jonas Bloquet (cunoscut pentru "Elle") în rolul lui Frenchie. Distribuţia îi include şi pe Charlotte Hope ("Game of Thrones") în rolul Măicuţei Victoria, de la mânăstire, pe Ingrid Bişu (din "Toni Erdmann" dar şi din serialele „La Bloc” sau „17”) în rolul măicuţei Oana, Bonnie Aarons din "The Conjuring 2" în rolul personajului principal, dar şi actriţa Maria Obretin din „Umbre” într-un alt rol de măicuţă.

 

Hardy a regizat ”Călugăriţa: Misterul de la mânăstire" după un scenariu scris de Gary Dauberman ("IT", "Annabelle") şi o poveste de James Wan şi Dauberman. Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Dauberman, Michael Clear şi Todd Williams au fost producătorii executivi. New Line Cinema prezintă producţia Atomic Monster / Safran Company, ”Călugăriţa: Misterul de la mânăstire". Filmul a fost distribuit în 2D, IMAX, 4DX  şi alte formate premium de  Warner Bros. Pictures, în România prin Vertical Entertainment.

 

Loading...

Citește și

  • film annabelle 2 poster

    În primul weekend de la lansarea în cinematografele din România, acest film a reușit să adune în total 33.552 de spectatori şi a generat încasări în valoare de 639.481 lei, devenind astfel filmul numărul unu în box office-ul naţional şi totodată cea mai bună lansare înregistrată vreodată de o producţie de gen în România.

  • În fiecare zi se trezeşte la 05.00, oră la care mulţi dintre noi sunt prinşi în toiul viselor şi se întorc pe partea cealaltă. Acesta e sacrificiul pe care Ingrid Bişu îl face ca să prezinte matinalul de la Kanal D. E gazda emisiunii "Cafeaua de dimineaţă", (luni-vineri, 07.30-09.30).