Fiica mai puțin știută a lui Donald Trump, prezentă la NYFW. O eclipsează pe Ivanka Trump!

tiffany-ivanka.jpg

Tiffany și Ivanka Trump
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Dacă pe Ivanka Trump (35) o știm cu toții, pe sora ei mai mică, Tiffany, nu o cunoaște foarte multă lume. Ei bine, recent, ea și-a făcut apariția la un eveniment public, bucurându-se de atenția de care se bucură și sora ei vitregă, în calitate de fiică a unui președinte american.

Este fiica lui Donald Trump, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii, și a Marlei Maples. Tiffany a trăit alături de tatăl său până la divorțul părinților ei, adică până în 1999, după care a fost crescută de mama sa în California.

Acum, însă, Tiffany este hotărâtă să se bucure de aceleași privilegii precum sora ei mai mare, asumându-și rolul de fiică a lui Donald Trump. Zilele trecute, ea a fost invitatul de onoare al unei prezentări de modă din cadrul Săptămânei Modei de la New York.

Iată ce ținută a ales să poarte Tiffany Trump la această prezentare de modă!

Loading...

Citește și

  • Alintată de presă “prinţesa modernă”, Ivanka Trump are tot ceea ce şi-ar dori orice fată de pe pământ: bani, frumuseţe, un soţ pe plac, succes profesional. Este o superfemeie de afaceri şi fotomodel sexy.

  • Deși Justin Trudeau, premierul Canadei și Donald Trump, președintele SUA, au viziuni total diferite în foarte multe domenii - precum schimburile comerciale, imigrația și politicile climatice - cei doi s-au întâlnit, luni, la inițiativa Ivankăi Trump, într-un act de conciliere. Ivanka Trump, fiica cea mare a președintelui SUA, a participat pentru prima dată la o ședință pe teme politice organizată la Casa Albă.