Fiica lui Van Damme e în formă maximă! Se antrenează într-un costum minuscul

bianca_bree_2.jpg

bianca bree
Bianca Bree (25 de ani) este fiica lui Jean-Claude Van Damme
foto: Arhiva Personală/ Bianca Brigitte Van Damme Facebook

Jean-Claude Van Damme (55 de ani) este cunoscut la nivel mondial pentru rolurile sale din filmele cu arte marțiale. El și soția lui pasionată de fitness și bodybuilding, Gladys Portugues (58 de ani), au împreună o fiică de 25 de ani, pe Bianca Bree, și un fiu de 28 de ani, Kristopher Van Varenberg.

Mezina familiei a luat-o pe urmele tatălui ei și a început să se antreneze cu seriozitate. O pasionează artele marțiale și vrea să ducă mai departe moștenirea pe care o va primi de la tatăl ei, Jean-Claude Van Damme, potrivit dailymail.co.uk.

van_damme_bianca.jpg

van damme bianca
Van Damme (55 de ani) și fiica lui, Bianca (25 de ani)
foto: Getty

 

Cu toate acestea, Bianca este ambițioasă. Tânăra actriță vrea să îl eclipseze pe tatăl ei. „Nu vreau să fiu umbra tatălui meu. Asta sunt copiii celebrităților, de fapt – umbre ale părinților lor. Prefer să mă străduiesc decât să primesc totul cu ușurință. Mă duc la audiții”, declara ea, în urmă cu un an.

bianca_bree1.jpg

bianca bree
Bianca (25 de ani) se întrece cu tatăl ei la acrobații
foto: Arhiva Personală/ Bianca Brigitte Van Damme Facebook

 

Iar opinia ei a rămas aceeași. „Este complicat. Mereu vin oameni la mine și îmi spun cât de mult îl iubesc pe tatăl meu. Este drăguț să aud, dar... ce are asta de a face cu mine?”, a mai declarat ea, într-un interviu recent.

bianca_brigitte_van_damme.jpg

bianca brigitte van damme
Bruneta (25 de ani) se antrenează în costume minuscule
foto: Arhiva Personală

 

Bianca s-a lansat deja în lumea cinematografiei, și a apărut chiar și într-unele dintre filmele în care a jucat tatăl ei. Toate acestea vin după ce, în copilărie, fiica lui Van Damme le-a spus părinților săi că urăște artele marțiale.

bianca_bree_3.jpg

bianca bree
Bianca Bree (25 de ani) este în formă maximă
foto: Arhiva Personală/ Bianca Brigitte Van Damme Facebook
Loading...

Citește și

  • În urmă cu 3 ani, actorul Jean Claude Van Damme (55 de ani), expert în arte marţiale, a uluit lumea într-o reclamă istorică, făcând şpagatul între două camioane aflate în mişcare.

  • jean claude van damme

    Jean- Claude Van Damme (55 de ani) nu este pentru prima dată în România. Deși până acum a venit pentru proiectele pe care le are în lumea filmului sau a reclamelor TV, de această dată actorul a ajuns tot cu treabă la Bâlea Lac, unde a filmat un nou spot publicitar. Cu toate acestea, și-a făcut timp și pentru o ieșire în Centrul Vechi al Capitalei.

  • Munte, zăpadă cât vezi cu ochii, aer curat şi multă linişte. Par să fie ingredientele care l-au făcut pe Jean Claude Van Damme să se îndrăgostească de zona Bâlea, unde filmează un spot publicitar.

  • Jean-Claude Van Damme Gladys Portugues

    Actorul Jean-Claude Van Damme şi soţia sa, Gladys Portugues Van Varenberg, au luat o hotărâre drastică. Cei doi vor să divorţeze şi să pună astfel capăt unei căsnicii care a durat 15 ani, informează people.com.