Femeile din viața lui Sean Connery. Actorul, acuzat de violență domestică și de infidelitate

sean-connery-micheline-roquebrune.jpg

sean connery si micheline roquebrune
Sean Connery și cea de-a doua soție, pictorița franceză Micheline Roquebrune
foto: Getty Images

Sean Connery a murit sâmbătă, 31 octombrie, la vârsta de 90 de ani. Cel mai mare James Bond şi primul pe care l-a văzut această franciză nemuri¬toare a avut o viață amoroasă zbuciumată, marcată de acuzații de violență domestică și de infidelitate.

Sean Connery a îmbrăcat, pen­tru prima dată, costu­mul croit ireproşabil al Agentului 007 în anul 1962. O haină care s-a mulat perfect, la propriu şi la fi­gurat, pe scoţianul născut în Edinburgh, unul care a adus pe marile ecrane ima­ginea masculinităţii supreme: fizicul impozant, vocea puternică, distincţia şi eleganţa, siguranţa de sine şi felul în care-şi aprindea o ţigară, toate acestea descriau cel mai bine bărbatul şarmant, dar şi macho, al acelei epoci.

Eroul masculin, aşa cum apărea el în fante­ziile femeilor de altădată. Un bărbat care a fost însă departe de imaginea de erou în viața conjugală. Căsătorit de două ori, Sean Connery a avut de înfruntat acuzații grele de violență domestică și de infidelitate.

Citește și:

Sean Connery a murit la vârsta de 90 de ani. A fost cel mai bun interpret al lui James Bond

Sean Connery, acuzații de violență domestică din partea primei soții

Sean Connery s-a însurat prima oară în 1962, cu actriţa austra­liană Diane Cliento. Mariajul lor, care a durat până în 1973, a sfârşit într-un divorţ urât, pigmentat cu mărturisiri incredibile din partea fostei doamne Connery, mama sin­gurului fiu al starului, actorul Jason Connery (57).

Cel care susţinea că nu e mare lucru dacă loveşti, din când în când, o femeie se pare că a abuzat-o fizic şi mental pe prima lui soţie, conform spuselor acesteia. Acuzaţii pe care scoţianul le-a negat, evident.

Pentru a înţelege puţin fondul problemei, trebuie să ne amintim de o frază controversa­tă dintr-un interviu pe care Connery l-a acor­dat revistei Playboy în 1965, frază despre care starul a susţinut că a fost scoasă din context. „Nu cred că este ceva extrem de greşit în a lovi o femeie, deşi nu recomand să o faci în acelaşi mod în care ai lovi un bărbat. Sunt fe­mei care întind rău coarda. Caută confrunta­rea. Vor să fie plesnite.“

Al doilea mariaj al lui Sean Connery, marcat de infidelități

Mult mai liniştit a fost al doilea mariaj al scoţianului, cel care număra 40 de ani de ar­monie, cel puţin la nivel declarativ. În 1970, când prima lui căsnicie se afla deja pe bu­tuci, Connery o întâlnea, la un turneu de golf, pe pictoriţa francezo-marocană Micheline Roquebrune, acum în vârstă de 91 de ani.

Mi­niona artistă trecuse, la rândul ei, prin două mariaje şi era mamă a trei copii atunci când l-a întâlnit pe Sean, dar locuia încă în Maroc, lucru care a făcut aproape imposibilă relaţia lor, din cauza distanţei.

sean-connery-familie.jpg

sean connery alaturi de cea de-a doua sotie si de cei trei copii ai acesteia
Sean Connery, alături de cea de-a doua soție, Micheline Roquebrune, și de cei trei copii ai acesteia
foto: Getty Images

 

Cumva, cei doi au trecut peste acest impediment şi, în 1975, au ajuns la altar, hotărâţi ca de data aceasta să fie pentru totdeauna. Şi-aşa a şi fost, în ciuda unor hopuri peste care puţine neveste ar trece, cum ar fi aventura actorului, din 1989, cu cântăreaţa britanică Linsey de Paul. Connery şi sexoasa artistă s-au întâlnit la o petrecere la care a fost prezentă şi soţia ac­torului, Micheline, dar asta nu l-a împiedicat pe Sean să-i ceară numărul de telefon.

Citește ce a declarat amanta Linsey despre Sean Connery pe Okmagazine.ro

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1