Fata care a făcut sex în trei cu Justin Bieber e gravidă

laura1.png

justin bieber gravidă sex las vegaqs
Laura Carter, 31 de ani, a postat fotografia pe Instagram

Aşteaptă un băieţel! Laura Carter a pozat în pielea goală cu burtică şi a postat fotografia pe Instagram. Laura are 31 de ani şi este gravidă în 16 săptămâni. Ea a devenit celebră la nivel mondial după o noapte fierbinte petrecută în dormitorul lui Justin Bieber.

„Ştiu că în săptămâna a 16-a de sarcină este un pic târziu să vin cu ştiri noi. Aşa că am pozat ca Demi Moore şi vă spun că ecografia mi-a arătat că bebe se creşte mare şi voinic la mine în burtică”, a scris Laura Carter.

justin bieber gravidă sex las vegasZoom
Justin Bieber este un mare amator de sex în grup

Tânăra actriţă aspirantă a devenit celebră în urmă cu aproape doi ani după ce a făcut sex în trei cu Justin Bieber şi încă o fată şi apoi a relatat „cât de senzual este starul canadian în vârstă de 23 de ani”. Laura a participat la emisiunea Big Brother din Marea Britanie, găzduită de Channel 5 şi este una dintre cele mai active figuri din showbizul britanic.

justin bieber gravidă sex las vegasZoom
Laura Carter este logodită cu Marco Pierre White Junior

Ea a rămas gravidă în Las Vegas, unde a petrecut o vacanţă de vis cu actualul iubit Marco Pierre White Junior. „Se spune că «ce se întâmplă în Las Vegas, rămâne în Vegas», eh, la noi întâmplarea din Vegas ne va urmări toată viaţa”. Laura a povestit că marele ei regret este că timp de nouă luni nu are voie să mai consume alcool. De altfel, sub aburii alcoolului a făcut sex cu starul canadian...

loading...

Citește și