Fără lenjerie intimă la Globurile de Aur! S-a văzut tot prin rochie

globurile_de_aur_charli_xcx_1.jpg

globurile de aur charli xcx
Vedeta a făcut deliciul fotografilor la Globurile de Aur 2016
foto: AP

O vedetă de peste ocean a făcut senzație la petrecerea de după gala de decernare a premiilor Globurile de Aur 2016. Frumoasa cântăreață a purtat o rochie minusculă, cu spatele gol și crăpată pe lateral. Ceea ce a făcut deliciul participanților la petrecere a fost faptul că artista nu a purtat deloc lenjerie intimă.

Mai mult decât atât, materialul din care a fost realizată ținuta brunetei este ușor transparent, lăsând la vedere conturul formelor ei voluptuoase. Cântăreața Charli XCX a făcut o alegere vestimentară controversată pentru acest eveniment.

Vedeta a purtat o ținută controversată

globurile de aur charli xcxZoom
Charli XCX (23 de ani) nu a purtat lenjerie intima pe sub rochia minusculă
foto: AP

 

La numai 23 de ani, Charli XCX a întors capetele tuturor bărbaților. Fără niciun fel de inhibiții, cântăreața și-a expus cu mândrie formele primite de la Mama Natură.

globurile de aur charli xcxZoom
Vedeta a reușit să întoarcă capetele tuturor
foto: AP

 

Vedeta este de părere că orice femeie ar trebui să se simtă bine în pielea ei și să nu facă compromisuri atunci când vine vorba de o anumită preferință vestimentară, doar pentru că se tem de gura lumii. 

globurile de aur charli xcxZoom
Charli (23 de ani) și-a expus formele apetisante, fără inhibiții
foto: AP
loading...

Citește și

 • globurile de aur

  Gala de decernare a Globurilor de Aur 2016, din noaptea de duminică spre luni (10-11 ianuarie) a fost o bună repetiție pentru Premiile Oscar, care vor fi decernate la sfârșitul lunii februarie. Filmul ”The Revenant” a câștigat trei trofee, pentru cel mai bun lungmetraj, cel mai bun regizor (Inarritu) și cel mai bun actor în rol principal (DiCaprio).

 • castigatori globurile de aur ricky gervais

  Cea de-a 73-a gală de decernare a premiilor Globurile de Aur a fost una relaxantă în care glumele nu au lipsit, atât pe scenă cât şi în culise. Agitaţia de pe covorul roşu dispare încet-încet, "armata" de fotoreporteri fuge spre computerele de unde trimit pozele către agenţii, vedetele ajung în sală, se aşează la locurile lor, dar par crispate. Asta pentru că în câteva minute Ricky Gervais, gazda spectacolului, trebuie să urce pe scenă şi să ţină monologul de deschidere. Din anii precedenţi (este a patra oară când el prezintă Globurile n.r.) starurile de la Hollywood ştiu ce va urma, aşa că fiecare din ei speră să nu fie pe lista lui Ricky.

 • jennifer lawrence

  Un trofeu la Globurile de Aur sunt bine, dar un trofeu și o ținută despre care să vorbească toată lumea sună excelent. Actrițele s-au întrecut în rochii spectaculoase duminică (10 ianuarie), la gala premiilor decernate de Asociația Presei Străine de la Hollywood.

 • jane fonda globurile de aur

  Legendara actriță Jane Fonda (78 de ani) a fost prezentă la cea de-a 73-a ediție a galei Globurile de Aur, duminică (10 ianuarie), care a avut loc la The Beverly Hilton, în Los Angeles (SUA). Vedeta a adus strălucirea vechiul Hollywood pe covorul roșu, cu o ținută elegantă, marca Yves Saint Laurent. Deși rochia ei a fost criticată de specialiști, toată lumea este de acord cu un singur lucru: Jane Fonda este încă foarte sexy.