Fanii lui Justin Bieber au fost uimiți de cum arată mama artistului la 43 de ani

bieber_cu_hailey_si_mama_profimedia-0420312137.jpg

Justin Bieber și cele mai importante femei din viața lui au petrecut o zi în parc
Foto: Profimedia

Justin Bieber și-a scos mama și soția în parc, iar fanii lui au fost uimiți de cât de tânără și cât de bine arată cea care i-a dat viață artistului. Justin Bieber are o relație foarte bună cu mama lui pe care o ia la toate evenimentele mondene la care este invitat, dar și la decernarea premiilor.

Cei trei s-au plimbat prin parc alături de micul patruped și s-au bucurat de o zi petrecută în familie, în formulă completă, dat fiind faptul că Justin Bieber și Hailey Baldwin au devenit soț și soție.

Pattie Mallette (43 de ani), mama lui Justin Bieber, a atras toate privirile doarece pare că nu îmbătrânește absolut deloc si se menține în formă.

bieber_profimedia-0420310598.jpg

Justin Bieber și soția lui, Hailey Baldwin, au petrecut o zi întreagă alături de mama artistului
Foto: Profimedia

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit

Justin Bieber este foarte fericit alături de soția lui cu care formează un cuplu de mai mult timp. Artistul a publicat în urmă cu ceva timp un mesaj despre cum se simte el în postura de bărbat căsătorit, lucru care i-a emoționat pe fani.

"Prima Zi a Recunoștinței ca bărbat căsătorit. Prima dată când familiile noastre s-au reunit. Relațiile sunt grele și dragostea nu este întotdeauna ușoară, dar îi mulțumesc lui Iisus pentru că mi-a arătat cum!", a scris Justin Bieber pe Instagram.

Loading...

Citește și

  • Oare nu îi priește mariajul? Cândva idolul a mii de adolescente din toată lumea, astăzi umblă pe stradă neîngrijit și plin de coșuri. Se glumește adesea pe seama acestui subiect, speculându-se că partenerii, odată căsătoriți, nu mai acordă atât de multă atenție aspectului fizic, având în vedere că deja și-au găsit jumătatea, care se presupune că îi iubește necondiționat.

  • Selena Gomez a trecut prin momente cumplite în ultimul an, iar acest lucru a afectat-o emoțional foarte mult. În această perioadă grea pentru ea, Justin Bieber s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, iar vestea a șocat-o mult. Artista a ajuns la spital, la secția de psihiatrie, unde a fost internată mai mult timp, iar până acum ea nu a mai publicat nimic pe rețelele de socializare.