Eva Longoria, extrem de senzuală la un eveniment monden din Paris

eva-longoria.jpg

Eva Longoria reuşeşte să atragă mereu atenţia
foto: Getty Images

Nu este o noutate faptul că Eva Longoria este ambasadoarea brand-ului L'Oreal Paris. Actriţa din "Neveste Disperate" are o lungă colaborare cu compania franceză, iar acest lucru îi permite să participe la toate evenimentele mondene destinate brand-ului.

Actriţa americană Eva Longoria a reuşit să atragă toate privirile marţi seară (8 martie) la Fashion Week 2016, organizată la Paris. Deşi are 40 de ani, Eva arată mai bine ca niciodată, motiv pentru care a venit îmbrăcată într-o rochie roşie, mulată, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto nude, potrivit Daily Mail.

514362350.jpg

foto: Getty Images
Loading...

Citește și

  • eva longoria inel de logodna

    Mare fericire pentru seducătoarea actriţă de 40 de ani, care a anunţat oficial logodna cu frumosul ei iubit, Jose Antonio Baston.

  • iubitul evei longoria

    Iubitul Evei Longoria (40 de ani) a început să apară din ce în ce mai mult în presa din afară. Frumoasa actriță nu îl ține ascuns pe Jose Antonio Baston (47 de ani), cu care se afișează la tot felul de evenimente. Nici pe internet fanii Evei nu scapă de iubitul ei. Această public tot timpul poze cu ei doi pe profilul personal de pe o rețea socială.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1