Eminem, acuzat că şi-a terorizat fanii la un concert. A folosit efecte sonore cu împușcături

eminem-768x576.jpg

eminem-efecte-speciale
Eminem și-a speriat fanii la ultimul său concert din cauza efectelor sonore pe care le-a folosit
Foto:Getty

Eminem (45 de ani) este unul dintre cei mai dintre cei mai apreciați cântăreți de rap din întreaga lume, însă la ultimul său concert, care a avut loc în Manchester,Tennessee, și-a dezamăgit fanii. Artistul a creat panică în rândul celor prezenți pentru că a ales să folosească efecte sonore cu împușcături în timpul unei melodii.

Efectele sonore care imitau sunetul produs de descărcarea unor pistoale au fost cele care i-au speriat pe fanii cântărețului. Agitația s-a creat în timpul melodiei „Kill you”  (Te omor). Mai multe persoane au țipat și s-au lăsat brusc la pământ atunci când au auzit o serie de explozie din mulțime. Din fericire, a fost vorba doar despre un efect sonor, dar oamenii speriați nu au realizat acest lucru pe moment, iar concertul a fost unul ratat. 

Eminen a fost criticat aspru pentru alegerea de a folosi asemenea efecte, iar unii dintre cei care au participat la concert au subliniat faptul că rapper-ul nu a făcut altceva decât să le reamintească de un eveniment tragic din istoria recentă, atacul din Las Vegas, în timpul căruia 59 de persoane au fost ucise, iar alte 527 au fost rănite. 

Atacul din Las Vegas

Pe 1 octombrie 2017, un bărbat pe nume Stephen Paddock a deschis focul de la de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay din Las Vegas asupra unei mulțimi de 22.000 de oameni adunați în apropiere pentru un concert de muzică country, în cel mai sângeros atac de acest gen din istoria modernă a SUA. Șeriful care s-a ocupat de acest caz l-a descris pe autor ca fiind unul tulburat și periculos, gestul său fiind planificat metriculos. 

atacatorul-de-la-las-vegas

Paddock a ucis 57 de oameni și a rănit peste 500 de persoane, după ce a deschis un foc de arme
Paddock a făcut o avere din tranzacţii imobiliare, jocuri de poker şi de la păcănele

Stephen Paddock, de 64 de ani, era un jucător de poker înrăit şi de-a lungul anilor făcuse o avere de câteva milioane bune de dolari. Fratele său, Eric a declarat că Stephen era pasionat de arme, dar că nu ar fi crezut niciodată că fascinația pentru acestea avea să îl împingă la comiterea unei asemena fapte care a speriat o întreagă țară și a terifiat o lume. Stephen nu s-a lăsat capturat de polițiști, iar întrebările privind motivul din spatele acțiunilor sale va rămâne pe vecie necunoscut, căci americanul s-a sinucis cu puțin timp înainte ca polițiștii să intre peste el în ca,era hotelului Mandalay Bay. 

"Nu m-am simțit niciodată mai traumatizat", a spus unul dintre tinerii prezenți la eveniment. În ciuda valului de critici de pe Twitter, au existat și persoane care i-au luat apărarea cântărețului, argumentând că melodiile acestuia conțin întotdeauna sunete de împușcături. Reprezentantul artistului a transmis public un mesaj prin care a dezmințit faptul că Eminem folosește astfel de efecte. 

„Contrar celor vehiculate în spațiul public, Eminem nu folosește în show-urile sale live efecte sonore similare cu împușcăturile. Efectul sonor a fost unul pirotehnic, care se aude ca o bubuitură puternică. Eminem folosește acest efect, la fel cum au făcut-o sute de alți artiști, în show-urile sale live de mai bine de 10 ani, inclusiv la alte festivaluri din SUA în 2018”, a transmis reprezentantul artistului.

Eminem, o carieră impresionantă

Atras fiind de muzica rap încă din copilărie, Eminem a început să cânte de la vârsta de 14 ani, repetând în subsolul casei unui coleg de şcoală. Cei doi şi-au luat numele de scenă Manix şi M&M (Marshall Mathers), schimbat în scurt timp în Eminem. După cum spune « legenda », Dr. Dre i-a descoperit caseta pe treptele casei de producţie Interscope, însă în realitate, Eminem a ocupat locul doi la un concurs de freestyle, în 1997. Concursul se chema Rap Olympics MC Battle şi a avut loc în Los Angeles. După concurs i s-a cerut un demo. După o lună Dr. Dre a ascultat demo-ul lui Eminem. După nici o oră din prima întâlnire înregistrau deja “My Name Is”.

eminem-dre.jpeg

Eminem a fost descoperit de Dr.Dre
Eminem a fost descoperit de către Dr. Dre. Împreună au lansat mai multe melodii de succes

Eminem deţine propria sa casă de discuri, Shady Records, alături de managerul său Paul Rosenberg. De asemenea, Eminem deţine şi un post de radio, Shade 45 în Sirius XM Radio. În noiembrie 2002, Eminem a jucat în film dramatic 8 Mile. El a câştigat Premiul Oscar pentru cea mai bună melodie originală pentru piesa emblematică a filmului "Lose Yourself", devenind astfel primul artist rap din toate timpurile care câştigă premiul.

loading...
Loading...

Citește și

  • Cântăreața americană de muzică rap Nicki Minaj a confirmat pe rețelele de socializare faptul că formează un cuplu alături de colegul ei de breaslă, Eminem. Totuși, este posibil ca aceasta să fi vrut doar să glumească pe seama curiozității admiratorilor ei.

  • eminem instagram jeton abstinent

    A fost idolul a milioane de tineri, iar la un moment dat a fost la un pas să-şi distrugă cariera şi viaţa. Zilele trecute, Eminem a anunțat pe rețelele de socializare că sărbătoreşte 10 ani de când s-a decis să renunţe la alcool, droguri şi somnifere.

  • atac armat los angeles

    Las Vegas este în haos după ce un atacator a deschis focul spre mulțimea care asista la un spectacol de muzică country. Imediat după acest incident, se pare că o mașină Audi ar fi fost observată în parcarea unui hotel, existând suspiciunea că ar fi încărcată cu explozibil.

  • paddock las vegas atac macel

    Stephen Paddock, de 64 de ani, era un jucător de poker înrăit şi de-a lungul anilor făcuse o avere de câteva milioane bune de dolari. În ultima perioadă norocoul l-a cam ocolit. Deşi motivele care au dus la măcelul de duminică din timpul concertului de muzică country al lui Jason Aldean, din cadrul festivalului Route 91, rămân necunoscute, surse din FBI susţin că ar fi vorba de un acces de furie al unui psihopat.