Ei au fost crescuţi de părinţi GAY!

gay.png

Jay-Z / Amy Adams
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

N-au crescut în acea familie tradiţională, formată dintr-un bărbat şi o femeie heterosexuali, iar acest lucru i-a afectat în măsura în care unii au devenit mândri de comunitatea gay din care făcea parte mama sau tata şi alţii... au rămas în grija părintelui heterosexual. Iată care sunt celebrităţile cu părinţi gay!

Zay-Z. Mama rapperului, Gloria Carter, şi-a recunoscut preferinţele sexuale chiar pe albumul din 2017, 4:44, al fiului ei. În melodia "Smile," Jay Z şi mama lui discută, fără perdea, despre sexualitatea acesteia. "Mama a făcut patru copii, dar e lesbiană/A trebuit să se prefacă atât de mult…/ A trebuit să se ascundă în dulap, aşa că a dat-o pe pastile/ Societatea o blama şi durerea a fost prea mare".

Jay Z este, în acest moment, un mare susţinător al comunităţii LGBTQ şi spune oricui stă să-l asculte că este tare mândru de mama sa. 

Amy Adams

Părinţii actriţei au divorţat când Amy avea 11 ani şi atunci a fost momentul în care au fost date pe faţă cărţile în familia ei. Mama ei, Kathryn Adams, şi-a schimbat radical viaţa post-divorţ, s-a mutat de acasă cu altă femeie, care era, de fapt, iubita ei, şi s-a apucat de bodybuilding. Iar Amy şi ceilalţi fraţi ai ei au rămas în grija tatălui după despărţirea celor doi părinţi.

 

Vezi ce alți actori de la Hollywood au fost crescuți de părinți GAY!

loading...
Loading...