Ea e cea mai frumoasă fetiță din lume! E supermodel la 10 ani

kristina_main.jpg

kristina pimenova
Kristina Pimenova a devenit celebră datorită trăsăturilor ei
Foto: Facebook

Pare scoasă din basme! Are doar 10 ani și a fost declarată cea mai frumoasă fetiță din lume. Kristina Pimenova a fost imaginea mai multor branduri internaționale, precum Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana și Armani. Acum, puștoaica a pus mâna pe un contract cu o agenție de modelling din Statele Unite ale Americii.

Micuța rusoaică este de o frumusețe ireală! Kristina Pimenova este deja faimoasă pe Internet, dar e și un model de succes. La doar 10 ani, fetița are deja în palmares contracte cu case de modă celebre, iar acum a semnat cu agenția LA Models, potrivit Daily Mail. Datorită acestui contract de modelling, Kristina s-a mutat de la Moscova la Los Angeles, alături de părinții ei. Blondina cu părul lung și ochii albaștri este posesoara unor trăsături rare, care au făcut-o cunoscută în toată lumea. 

cea mai frumoasa fetita lumeZoom
Kristina Pimenova este model de la vârsta de 3 ani
Foto: Instagram

 

Kristina Pinenova, care a cochetat cu modellingul încă de la vârsta de trei ani și a apărut pe podium de la patru ani, are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe Facebook și peste 1 milion pe Instagram. Ambele conturi sunt manageriate de mama ei, Glikeriya Pimenova (40 de ani), care a fost intens criticată pentru că o lasă pe fiica ei să pozeze ca model la o vârstă atât de fragedă. Cu toate acestea, femeia consideră că astfel de critici sunt nefondate.

cea mai frumoasa fetita lumeZoom
Kristina a fost imaginea unor case de modă celebre
Foto: Facebook

 

Cariera micuței este direcționată de către mama ei care, la rândul ei, este un model cunoscut în Rusia. Am putea spune că frumoasa Kristina Pimenova a câștigat la loteria genetică. Tatăl ei este un bărbat atrăgător, un fost fotbalist pe nume Ruslan Pimenov. Având în vedere că mămica ei este manechin, Kristina va avea, cel mai probabil, înălțimea corespunzătoare normelor impuse de industria modei, și va deveni un supermodel celebru.

Vezi mai multe imagini cu cea mai frumoasă fetiță din lume

 • kristina pimenova
  Kristina Pimenova este supermodel la doar 10 ani
  Foto: Facebook
 • kristina pimenova
  Micuța a fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume
  Foto: Facebook
 • kristina pimenova
  Kristina este deja celebră, în pofida vârstei fragede
  Foto: Facebook
 • kristina pimenova
  Puștoaica a lucrat cu nume celebre din industria modei
  Foto: Facebook
 • kristina pimenova
  Kristina Pimenova este imaginea multor branduri internaționale
  Foto: Facebook
 • kristina pimenova
  A urcat pe podium la doar patru ani, iar acum apare pe catwalk constant
  Foto: Facebook
 • kristina pimenova
  Micuța are deja milioane de fani în întreaga lume
  Foto: Facebook
 • Maximize

1/7
loading...
Loading...

Citește și

 • iulia albu fata mikaela

  Iulia Albu (34 de ani) este o mămică fericită și foarte mândră. Fashion-editorul se laudă cu Mikaela (5 ani) pe rețeaua ei de socializare, iar micuța este o adevărată prințesă. Ea poate concura cu copiii faimoși ai cuplurilor de la Hollywood, fiind foarte cochetă și pozând ca un adevărat model.

 • noelle vlasov

  Are un nume de sezon și o frumusețe de neegalat. La numai 11 ani, Noelle Vlasov, fiica creatorei de modă Ingrid Vlasov și a fostului manechin Marian Nedelcu, are cont pe Instagram, postează poze în care apare alături de vedete de primă mână și îi face pe fanii ei să exclame că e mai frumoasă decât Antonia.