Dorm separat că Brad trage vânturi

Citeste tot despre: 

Noi certuri în sânul celui mai invidiat cuplu de la Hollywood. Angelina Jolie s-a supărat pe iubitul ei, Brad Pitt, ba chiar s-a mutat în alt dormitor, deoarece starul trage prea multe vânturi.

Un nou scandal în cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt. Potrivit unei surse apropiate celor doi actori americani, citată de publicaţia "National Enquirer", Brad şi-a descoperit de ceva vreme pasiunea pentru anghinare! Pune la macerat în vodcă această vegetală şi bea în fiecare seară cocktailul obţinut.

Din cauza consumului în exces de anghinare, stomacul starului se umple de gaze şi trage mereu vânturi, spre disperarea Angelinei, care simte că înnebuneşte când simte mirosurile.

Citeşte şi:

Angelina Jolie şi-a înscris copiii la şcoală în Ungaria

Brad Pitt şi Zahara au creat isterie generală în Los Angeles! FOTO

Angelina Jolie îşi transformă fetiţa în băiat

Angelina Jolie i-a trimis o scrisoare lui Jennifer Aniston


Brad Pitt o evită pe Angelina Jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie şi-au cumpărat o proprietate în apropiere de Verona

"Miroase atât de urât pe lângă el, că biata de ea doarme într-un dormitor separat", a ţinut să sublinieze sursa mai sus citată.

"Brad a fost mereu pasionat de cocktailurile făcute în casă şi este foarte mândru când găseşte o nouă reţetă", a mai dezvăluit persoana apropiată cuplului.

Actorul are gaze de la anghinare

Prin macerarea anghinarei în alcool se obţine o tinctură cu proprietăţi miraculoase. Se recomandă pentru menţinerea sănătăţii ficatului, fierii, rinichilor, intestinelor şi pentru tratarea bolilor de piele şi chiar în caz de hepatită virală şi ciroză. Eliminând toxinele din organism, contribuie la înfrumuseţarea tenului şi combaterea cearcănelor.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1