Divele de la Hollywood nu se mai ţin pe picioare! Selma Blair şi Brooke Shields au probleme grave

selma-blairprofimedia-0592379202.jpg

Selma se deplasează cu ajutorul unui triciclu care o ajută să amelioreze simptomele bolii
Foto: profimedia

Faima nu ajută cu nimic la durere! Selma Blair şi Brooke Shields au mari probleme. Selma se luptă de 3 ani cu scleroza multiplă şi Brooke şi-a rupt piciorul.

Actriţa Selma Blair (48 de ani), cu averea de 6 milioane de dolari, cunoscută pentru rolul din filmul ”Blonda de la Drept”, se foloseşte de un vehicul special cu trei roţi pentru a se trata de o boală gravă. Ea a fost diagnosticată în 2018 cu scleroza multiplă şi spune că triciclul a ajutat-o mult să-şi amelioreze simptomele. Ajunsese să nu mai poată merge, din cauza bolii, şi se folosea de un baston. Scleroza multiplă este o afecţiune a sistemului nervos central, ce debutează la vârste între 20 şi 50 de ani. Nu se cunosc cauzale exacte ale bolii aproape fără leac care se manifestă prin oboseală, probleme de mers, tulburare a echilibrului, dureri nocturne.

brooke-carje.jpg

Brooke învaţă să meargă cu ajutorul cârjelor

Brooke Shields (55 de ani), cunoscută mai ales din ”Laguna albastră”, a ajuns în cârje după ce şi-a rupt piciorul drept. Vedeta cu averea de 40 de milioane de dolari are o fractură de femur (n.r. os lung care formează scheletul coapsei, de la genunchi până la şold). În prezent, e în spital şi se chinuie să meargă folosindu-se de cârje.

emma-trotineta.jpg

Emma Watson, 30 de ani, a folosit o trotinetă când şi-a scrântit glezna la începutul anului
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1