Din pușcărie, direct la Cannes! Cum a ajuns aici cel mai sexy infractor din lume

poza_1.jpg

jeremy infractor detinut sexy model
Jeremy a fost închis în 2014 pentru posesie ilegală de arme. În 2017, defilează pentru cele mai celebre case de modă
foto: Getty Images/Hepta

Vă amintiți de Jeremy Meeks, infractorul care a devenit celebru datorită pozei de identificare făcută de poliție? Ei bine, cel mai sexy deţinut din istorie a ieșit din închisoare de ceva vreme, iar acum agenţiile de modă din toată lumea îşi doresc să lucreze cu el. Mai mult, americanul a ajuns recent şi pe covorul roşu de la Cannes.

O singură poză i-a schimbat viaţa. Jeremy a fost condamnat la închisoare în 2014 după ce a fost acuzat de posesia ilegală a unei arme. A devenit apoi cunoscut în momentul în care fotografia sa de identitate a fot publicată de Departamentul de Poliție din California pe pagina oficială de Facebook a instituției.

hepta_2936405.jpg

jeremy infractor detinut sexy model
Jeremy Meeks a defilat pentru Philip Plein, la Cannes
foto: Hepta

 

La acel moment, „cel mai sexy infractor din lume” a stârnit o adevărată isterie în rândul femeilor, care au scris care scris comentarii îndrăznețe, unele cerând chiar să fie închise cu el în aceeași celulă.

Jeremy a fost eliberat anul trecut şi de atunci defilează pe podiumuri, face şedinţe foto pentru cele mai tari case de modă, conduce bolizi de lux şi locuieşte într-o super vilă în California.

daaa.jpg

jeremy infractor detinut sexy model
jeremy a stat la masă cu Philip Plein şi cântăreaţa Nicki Minaj
foto: Instagram

 

Jeremy a tras lozul câştigător când a fost cooptat de celebrul designer Philip Plein, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, în echipa sa de modele, iar zilele trecute a păşit pe catwalk-ul de la Cannes.

El a pozat pe covorul roşu precum starurile, iar la petrecerea organizată după prezentarea de modă a stat la masă cu celebrul designer, dar şi cu cântăreaţa Nicki Minaj. Până şi Paris Hilton şi-a dorit o poză cu “cel mai sexy infractor din lume”.

hepta_2936367.jpg

jeremy paris hilton ingrediente
Jeremy, alături de Paris Hilton
foto: Hepta

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • infractor sexy model jeremy meeks

    Vă amintiți de Jeremy Meeks (30 de ani), infractorul care a devenit celebru datorită pozei de identificare făcută de poliție? Ei bine, cel mai atrăgător răufăcător din istorie a ieșit din închisoare, iar acum poate pune mâna pe mai multe contracte în modelling, agențiile din toată lumea dorindu-și să lucreze cu el.

  • Marius Novanc, handbalist la Energia Panduri, este mai tare decât Mutu, Chivu, Marica sau Bute.