Demi Rose a aprins imaginaţia tuturor pe covorul roşu! A furat privirile invitaţilor

untitled.png

foto
Demi Rose face furori datorită formelor sale
Foto: Arhivă personală

Demi Rose (22 ani) este o britanică care a devenit cunocută după ce a avut o aventură cu rapperul Tyga şi a fost surpinsă de câteva ori alături de Drake, fostul iubit al Rihannei. Tânără îşi etalează formele în ţinunte foarte provocatoare pentru că Mama Natură nu a fost deloc zgârcită cu atibutele pe care i le-a acordat. Demi Rose emană sex-appeal şi este urmărită de peste 5,3 milioane de fani pe reţelele de socializare.

Este nelipsită de la evenimentele mondene şi atrage privirile tuturor fotoreporterilor care se bucură atunci când obţin cadre cu formele voluptoase ale modelului. La evenimentele mondene preferă să îmbrace rochii cât mai strâmpte, în culori aprinse şi cu un decolteu care nu lasă foarte multe imaginaţiei. Şi la ultimul eveniment la care a participat a luat decizia de a se îmbrăca la fel de provocator precum sunt obişnuiţi admiratorii ei să o vadă în imaginile pe care le încarcă pe profilul personal de Instagram. Demi a participat la Beauty Awards în Londra şi a îmbrăcat o rochie roşie cu un decolteu foarte adânc, potrivit dailymail.co.uk. Articolul vestimentar a avut o tăietură în faţa piciorului drept, iar Demi a avut noroc că vântul a fost de partea ei şi nu a bătut prea tare. A purtat o pereche de pantofi cu toc, de culoare crem, care au avut ataşaţi nenumărate perle şi diamente. Părul şi l-a prins într-un coc simplu şi nu a abuzat de machiaj.

untitled.png

foto
Demi Rose este o apariţie provocatoare în cadrul evenimentelor mondene
Foto: Splash News

Recent, Demi a povestit că a trecut printr-o întâmplare mai puţin fericită. Doi angajaţi ai unui restaurant care se ocupau de livrarea mâncării acasa i-au făcut avansuri nepotrivite şi au insistat să obţină numărul acesteia. Potrivit spuselor lui Demi ei au rugat-o de mai multe ori să le ofere numărul de telefon fără ca tânăra să reclame managerului lor comportamentul neadecvat. Demi nu i-a reclamat pe cei doi, dar susţine că întâmplarea a enervat-o la culme.

Momentan, Demi se concentrează asupra carierei sale şi nu este implicată într-o relaţie amoroasă , deşi recunoaşte că păstrează legătură cu fostul iubit Tyga, care până acum câteva luni, fusese într-o relaţie cu sora cea mică din clanul Kardashian, Kylie Jenner.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1