Declaraţie şoc a lui Donald Trump: «Hillary trebuie testată pentru droguri»

donald_trump_main.jpg

dezbatere clinton hillary donald trump
Candidatul republicanilor la Preşedinţia Statelor Unite vrea ca Hillary Clinton să fie testată pentru droguri

Donald Trump joacă dur! Candidatul republicanilor la Preşedinţia Statelor Unite vrea ca Hillary Clinton să fie testată pentru droguri.

Donald Trump (70 de ani) a lansat sâmbătă un nou atac la adresa rivalei sale democrate, Hillary Clinton (68 de ani), sugerând că aceasta s-ar fi aflat sub influența drogurile la ultima lor dezbatere prezidențială. Declaraţia şocantă a fost făcută în cadrul unei întâlniri în  Portsmouth,  New Hampshire.

trump_hillary.jpg

dezbatere clinton hillary donald trump
Donald Trump și Hillary Clinton s-au acuzat reciproc în cadrul celei de-a doua dezbateri electorale
foto: Guliver/Getty Images

Trump a spus că el și Hillary sunt ca atleții și ar trebui să fie supuși unui test anti-doping înainte de ultima dezbatere prezidențială, ce va avea loc în data de 19 octombrie.

„Noi suntem ca atleții. Așa că atleții sunt puși să facă teste pentru droguri. Cred că și noi ar trebui să facem un astfel de test înainte de dezbatere”, a spus acesta potrivit The Independent. Afaceristul a adăugat că Hillary a avut un comportament instabil în timpul dezbaterii şi că “abia a putut ajunge la maşină”, sugerând că aceasta s-ar fi aflat sub influența anumitor substanțe. Trump a mai spus că el este de acord să facă un astfel de test.

Sondajele arată o luptă strânsă între cei doi candidați

Potrivit sondajelor oferite de The New York Times, deși șansele de câștig ale lui Hillary Clinton par superioare lui Donald Trump, avansul său s-a cam erodat în ultima perioadă, în timp ce candidatul republican a crescut în sondaje, păstrând în continuare o valoare inferioară, dar cu o diferență de doar câteva procente.

Loading...

Citește și

 • Miliardarul american Donald Trump a demisionat din Partidul Republican pentru a deveni independent. Această mişcare îi va permite să se lanseze în cursa pentru preşedinţia SUA, de anul viitor, fără a trece prin procesul alegerilor republicane.

 • donald trump acuzatii agresiune

  Cotidianul New York Times a publicat miercuri seara mărturiile a două femei agresate sexual de candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump. Staff-ul de campanie al lui Trump a dezmințit articolul de presă, spunând că totul este o "ficţiune".

 • Secretarul de Stat american Hillary Clinton a leşinat ieri din cauza unui virus gastric de care suferă. Fosta primă doamnă a Americii a făcut comoţie cerebrală după leşin.

 • hillary clinton

  După ce Donald Trump a fost anunțat drept candidat oficial al Partidului Republican la alegerile prezidențiale din SUA, este de așteptat ca Hillary Clinton să fie numită reprezentanta democraților chiar săptămâna viitoare. Mai mult decât atât, soția lui Bill Clinton pare favorită la Casa Albă.

 • hillary

  În State Unite, luni seara, 26 septembrie, a avut loc prima dezbatere televizată dintre Hillary Clinton și Donald Trump, care candidează pentru președinția SUA. Mass-media americane se așteaptă ca dezbaterea să atingă un record de vizualizări. Așa cum ne-a obișnuit, candidatul republican a fost zgonotos și temperamental. În schimb, candidata democrată a fost calmă și superioară în multe momente esențiale ale confruntării.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1