De ce s-a strâmbat Michelle Obama când a primit cadoul de la Melania Trump. Abia acum a explicat

gettyimages-632184312.jpg

melania trump, michelle obama
Michelle Obama s-a purtat ciudat când Melania Trump i-a oferit tradiționalul cadou de la sosirea la Casa Albă
foto: Getty Images

Toată lumea a remarcat privirea încurcată a lui Michelle Obama când a primit cadoul tradițional de la Melania, în ziua învestirii lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA. La aproape patru luni de la ceremonia cu pricina, fosta Primă Doamnă a explicat ce s-a întâmplat atunci.

Invitată la convenția American Institute of Architects din Orlando, Florida, Michelle Obama a declarat că mimica ciudată din ritualul predării ștafetei la Casa Albă era, de fapt, felul ei de a-și masca emoțiile puternice. Momentul în care soții Trump au ajuns la Casa Albă a coincis cu plecarea fiicelor soților Obama din casa în care locuiseră în ultimii opt ani.

”În acele momente în care noi deschideam ușa și primeam noua familie în casă, copiii noștri părăseau locul în lacrimi prin ușa din spate, luându-și rămas bun de la toți cei de acolo”, a explicat Michelle Obama, conform jurnaliștilor de la Today, citați de Huffington Post.

”Nu voiam să mă podidească plânsul, pentru că toată lumea ar fi crezut că plâng din cauza noului președinte”, a adăugat fosta Primă Doamnă.

Michelle Obama a mai declarat că nu intenționaează să se întoarcă la Casa Albă în 2020. ”N-aș putea să le cer copiilor mei să treacă din nou prin asta”, a spus ea.

Loading...
 
 

Citește și

  • melania trump

    Dincolo de poza oficială, cu Donald și Melania Trump mână-n mână sau chiar zâmbindu-și cu afecțiune, nu se află, din păcate pentru familia prezidențială din SUA, nimic. După ce fotoreporterii se retrag, fostul fotomodel în vârstă de 46 de ani îi întoarce spatele la propriu milionarului de 70 de ani.

  • melania trump

    Toată lumea a așteptat tradiționala ”vânătoare de ouă” de la Casa Albă, pentru a-i urmări pe Melania și Donald Trump, atât de rar văzuți împreună de la învestirea președintelui american. Luni, 17 aprilie, relaxați și zâmbitori, cei doi au dat startul întrecerii, iar cârcotașii și-au ocupat locurile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1