De ce preferă bărbaţii tineri femeile mai în vârstă? 4 motive reale

shutterstock-1232034085.jpg

Emmanuel Macron este cu 25 de ani mai tânăr decât soția lui @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Nu „se poartă” numai cuplurile în care el este matur, iar ea, o jună frumoasă şi profund impresionată de experienţa lui de viaţă, ci şi perechile în care el este îndrăgostit de-adevăratelea de o femeie simţitor mai mare decât el. Iar exemplele nu lipsesc nici de la Hollywood, nici din politica internaţională.

Actorul Jason Momoa este mai tânăr cu 12 ani decât soţia lui, Lisa Bonet, însă diferenţa de vârstă dintre ei nu le împiedică pe cele două staruri hollywoodiene să-şi trăiască împreună viaţa în deplină fericire. Nici pe Hugh Jackman nu-l deranjează că jumătatea lui, Deborra Lee Furness, este mai mare decât el cu 13 ani. Dimpotrivă. El putea băga mâna în foc încă de la început că vor forma un cuplu minunat împreună şi de-abia a reuşit s-o convingă pe Doborra să nu cumva să se despartă de el.

Nici Emmanuel Macron n-a avut nicio problemă din cauza faptului că soţia lui este cu 25 de ani mai în vârstă decât el. „Luăm, în fiecare zi, micul dejun împreună cu el, eu şi cu ridurile mele”, a spus mai în glumă, mai în serios Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron. Totuşi ce-i atrage pe bărbaţii tineri de femeile mature?

Citește aici continuarea.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1