De ce nu se va uita Donatella Versace la serialul despre asasinarea fratelui ei

hepta_3264621.jpg

donatella versace serial asasinare frate
Donatella spune că nu se va uita la serial
foto: Hepta

Nici nu s-a lansat bine, că deja are parte de critici. Donatella Versace, vicepreşedintele casei de modă din Milano, a declarat despre serialul „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” că este plin de contradicţii şi că nu îl va urmări.

„Nu l-am văzut şi nici nu îl voi vedea, pentru că după atâta timp încă doare să îl văd pe Gianni reprezentat fals”, a spus ea.

da.jpg

penelope cruz actrita serial rochie
Penelope Cruz a fost strălucitoare la premiera serialului despre asasinarea lui Gianni Versace
foto: Hepta

„The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” este inspirat de cartea „Vulgar Favors” (1999), scrisă de Maureen Orth.

Într-un comunicat trimis de companie, familia Versace susţine că „în încercarea de a crea o poveste senzaţională, serialul prezintă bârfe pline de contradicţii. Ne întristează să vedem că, dintre toate posibilele portrete ale vieţii şi poveştii lui Gianni, producătorii au ales să prezinte versiunea falsă şi distorsionată creată de Maureen Orth”.

penelope cruz actrita serial rochieZoom
Darren Criss, Penelope Cruz, Edgar Ramirez şi Ricky Martin joacă în serial
foto: Hepta

 

Comunicatul mai arată că volumul publicat de Orth este plin de speculaţii, adăugând că autoarea nu a căutat niciodată să primească informaţii direct de la membrii familiei.

Donatella Versace a precizat că între greşelile din carte se numără şi afirmaţia că Gianni era slăbit în acea perioadă, pentru că suferea de SIDA, scrie news.ro, care citează Reuters.

Serialul va avea premiera în 17 ianuarie şi îi are în distribuţie pe Edgar Ramirez, care joacă rolul lui Gianni Versace, Penelope Cruz, în rolul surorii lui, Donatella, şi Ricky Martin, care îl întruchipează pe iubitul creatorului de modă.

 

loading...
Loading...

Citește și