De ce a murit Bobbi Kristina Brown şi ce se va întâmpla cu averea de peste 20 de milioane de dolari a familiei

main_de_ce_a_murit.jpg

bobbi Kristina a murit
Bobbi Kristina şi Whitney Houston sunt doar amintire
Foto: AP

A încercat timp de şase luni să lupte pentru viaţa ei, însă corpul a cedat. Rămân însă două întrebări importante după dispariţia prematură a fiicei lui Whitney Houston. De ce a murit Bobbi Kristina Brown, dar şi ce se va întâmpla cu averea de peste 20 de milioane a acesteia, rămasă moştenire de la celebra cântăreaţă.

Bobbi Kristina Brown s-a stins din viaţă duminică, 26 iulie, în Peachtree Christian Hospice, înconjurată de familie. Ea era internată la această clinică după ce pe data de 31 ianuarie a fost găsită de soţul ei în cadă, cu buzele umflate, vânătăi şi un dinte lipsă. Potrivit însă medicilor legişti, cele semnalate mai sus nu sunt indicii clare din care să rezulte că starea fiicei lui Whitney Houston ar fi fost urmarea violenţei domestice, cum se specula imediat după ce s-a aflat de incident. Potrivit medicilor din Fulton County, citaţi de TMZ, trupul tinerei de 22 de ani nu prezenta răni semnificative, prin urmare decesul a survenit din alte cauze.

De ce a murit Bobbi Kristina Brown: Leziuni cerebrale ireversibile

de_ce_a_murit_bobbi.jpg

bobbi Kristina a murit
Bobbi Kristina Brown a murit cel mai probabil ca urmare a leziunilor cerebrale
Foto Wenn

Bunica lui Bobbi Kristina, Cissy, a dezvăluit recent că medicii i-au spus că tânăra are leziuni cerebrale ireversibile. Acest lucru s-a întâmplat după ce trupul acesteia ar fi stat timp de peste 8 minute sub apă, perioadă în care creierul a fost lipsit de oxigen. Fata lui Whitney Houston a fost găsită în cadă de soţul ei, Nick Gordon şi un prieten, Max Lomas. Ei au chemat imediat medicii care au plasat-o în comă, însă din păcate timpul de răspuns al acestora nu a putut fi mai scurt. Raportul medico-legal nu a fost încă dat publicităţii.

De ce a murit Bobbi Kristina Brown: Ce se întâmplă cu averea mamei sale

ap_11021308627.jpg

bobbi Kristina a murit
Bobbi şi mama sa, la un eveniment monden din Statele Unite
Foto AP

Bobbi Kristina Brown a moştenit o avere de aproape 20 de milioane de dolari după decesul mamei sale din februarie 2012. Tânăra a primit 10% din această sumă în momentul în care a împlinit 21 de ani, şi potrivit testamentului fostei cântăreţe restul de bani trebuiau să-i fie viraţi în cont în momentul aniversării a 25 de ani. Cum decesul a survenit la doar 22, banii se pare că vor fi împărţiţi conform testamentului pe care Whitney Houston îl avea. Bunica tinerei decedate şi cei doi fraţi pe care mama sa îi mai avea se pare că vor fi moştenitorii acestei sume de bani rămase, spun cei de la mirror.co.uk.

De ce a murit Bobbi Kristina Brown: Tatăl ei nu primeşte nimic

foto_guliver_gettyimages-138954529.jpg

bobbi Kristina a murit
Bobbi alături de mama sa Whitney şi tatăl ei, Bobby Brown
Foto: Getty Images

Tatăl lui Bobbi Kristina Brown, Bobby Brown se pare că nu va primi nimic din averea fostei sale soţii. El nu este trecut în testamentul regretatei cântăreţe şi cum hârtia a fost redactată înainte de divorţul lor din 2007, acesta a obţinut deja prin partaj anumite despăgubiri şi nu are dreptul de a solicita din nou acest lucru.

 

Loading...

Citește și