De ce a fost arestat Robert De Niro la Paris? „Jur pe viaţa copiilor mei, nu am plătit niciodată pentru sex!”

robert-de-niro-shutterstock-1498511723.jpg

De Niro a fost trezit în creierii nopţii şi luat pe sus de autorităţile franceze @shutterstock
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, De Niro are o carieră care se întinde pe mai mult de patru decenii şi care i-a adus notorietate internaţională. Dar superstarul din filme emblematice precum "Taxi Driver", "Raging Bull" şi "Goodfellas" a ţinut prima pagină a ziarelor nu numai datorită realizărilor sale profesionale, ci şi a scandalurilor din viaţa lui privată. Ca cel cauzat de arestarea sa în Europa...

Călătoria pe care Robert De Niro a făcut-o pe bătrânul continent, în 1998, a avut un deznodământ atât de neplăcut, încât actorul şi-a jurat că nu se va mai întoarce niciodată în Franţa. Ceva l-a făcut să se răzgândească pe parcurs, însă ce-a putut să se întâmple atunci în Paris, de l-a supărat pe superstarul hollywoodian atât de tare?  


În timpul unei călătorii în Paris, vedeta americană a fost arestată de poliţia franceză la hotelul rău famat Bristol din Paris. Conform celor publicate de The Irish Times, De Niro a fost reţinut în urma unui act semnat de judecătorul Frederic N'Guyen, care credea că actorul avea legături cu prostituţia locală. Bob, cum i se spune lui De Niro, a petrecut nouă ore după gratii înainte de-a fi eliberat şi a-i fi retrase acuzaţiile.

Citește aici continuarea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5