David Hasselhoff a împlinit 67 de ani. Iată ce nu știai despre actorul care are o avere de 10 milioane $

foto_guliver_gettyimages-1148507036.jpg

David Hasselhoff implineste 67 de ani
David Hasselhoff a împlinit 67 de ani și susține că se simte ca la 30 de ani
foto: Guliver/Gettyimages
Citeste tot despre: 

La mulți ani, Hoff! David Hasselhoff împlinește astăzi (17 iulie 2019) frumoasa vârstă de 67 de ani. Starul din serialul de megasucces Baywatch a organizat o petrecere în familie alături de soția lui Hayley, care e cu 27 de ani mai tânără decât el, și cele două fiice, Hayley și Taylor Ann. Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre starul care a debutat în 1973 și a reușit să își facă un renume ca actor, cântăreț, producător și om de afaceri.

David Hasselhoff împlinește pe 17 iulie 2019 frumoasa vârstă de 67 de ani. El a vîzut lumina zilei în Baltimore, Maryland, SUA. Încă din timpul liceului a fost curtat de antrenorul echipei de bachet și de cel al echipei de fotbal american pentru că are o statură de 1,93 metri. Hoff, cupă cum e poreclit în cetatea filmului, este fiul arhitectei Dolores Therese (născută Mullinix, care a încetat din viață în 2009) și al directorului executiv de la o mare companie americană Joseph Vincent Hasselhoff. David este de religie catolică iar strămoșii lui își au rădăcinile în Germania, Anglia și Irlanda. Stră-străbunica lui Meta a emigrat cu familia ei în Baltimore în 1865, după ce a părăsit orășelul Volkersen, aflat la 30 de kilometri de Bremen. În timpul gimnaziului și-a descoperit vocația de actor interpretându-l pe Peter Pan.
 • 1970
  foto: Profimedia
 • 1978
  foto: Profimedia
 • 1983
  foto: Profimedia
 • 1985
  foto: Profimedia
 • 1993
  foto: Profimedia
 • 2012
  foto: Profimedia
 • 2014
  foto: Profimedia
 • 2016
  foto: Profimedia
 • 2019
  foto: Profimedia
 • Maximize

1/9

A debutat pe micile ecrane în serialul ”Tânăr și neliniștit”

David Hasselhoff, care împlinește astăzi 17 iulie 2019 frumoasa vârstă de 67 de ani, și-a câștigat notorietatea în serialul ”Tânăr și Neliniștit”. El l-a interpretat pe doctorul Snapper Foster, care a frânt inimile multor spectatoare. A urmat rolul lui Michael Knight din serialul ”Cavalerul nopții” unde are ca partener o mașină extraordinară KITT. Serialul a fost considerat un fenomen și a fost în topurile de audiență între 1982 și 1986. Datorită acestui rol a câștigat premiul de ”Cel mai Popular Actor”.

A dat iar lovitura cu serialul-fenomen Baywatch

Serialul ”Baywatch” a avut premiera în 1989 și a fost difuzat în 140 de țări. Deși serialul a fost suspendat după primul sezon, în 1991 se relansează după ce Hasselhoff investește toți banii lui, devine producător și continuă povestea salvamarilor.  Serialul difuzat de NBC devine un fenomen de televiziune fiind difuzat timp de 11 ani, între 1990 și 2001. Pentru România postcomunistă, serialul a fost printre primele contacte cu viața capitalistă și cu stilul de distracții americane. Succesul serialului îi aduce lui Hoff venuituri colosale de 100 de milioane de dolari. În 1996, David Hasselhoff primește o stea pe Hollywood Walk of Fame, în 1997 cântă alături de Regine Velasquez și semnează coloana sonoră a filmului ”Legacy”. În anul 2000 își face debutul pe Broadway cu un rol mic în piesa ”Jekyll și Hyde”.

Citește și:

David Hasselhoff s-a căsătorit la 66 de ani! Cum s-a cunoscut cu Hailey Roberts

Fetelor, fugiţi! David Hasselhoff şi-a scos pieptul păros la plimbare prin parcare

Trei căsnicii, doi copii și sărăcire abruptă

David Hasselhoff a fost întotdeauna un sex simbol și nu a dus lipsă de admiratoare. S-a căsătorit în 1984 cu Catherine Hickland și divorțează în 1989, după ce eceasta din urmă îl acuză de adulter. Hoff își reface rapid viața alăruti de Pamela Bach pe care o cere de soție în 1989 și cu care are două fete, pe Hayley de 26 de ani și pe Taylor Ann, de 29 de ani. Cei doi divorțează în 2006, din cauza problemelor cu alcoolul ale lui David. Cade în depresii, începe să cheltuiască necontrolat și bea alcool în cantități inimaginabile. Averea de 100 de milioane de dolari este tocată în doar câțiva ani. În timp ce se trata de dependența de alcool o întâlnește pe Hayley Roberts pe care o ia de soție în 2018. Însă, recent, problemele cu alcoolul au reapărut în mariaj, gurile rele spunând că Hayley a fost busculată la nervi de soțul ei. 

Loading...

Citește și