«Cuplul perfect» îşi arată faţa urâtă! Brad Pitt a înşelat-o pe Angelina Jolie

Scandal la Hollywood! Brad Pitt este acuzat de adulter. Actorul ar fi avut o aventură extraconjugală cu o tânără, potrivit "Celebrity Laundry".

Mai multe publicaţii din SUA susţin că starul din "Mr. and Mrs. Smith" ar fi călcat strâmb în relaţia cu Angelina Jolie. Potrivit "Celebrity Laundry", Brad Pitt ar fi avut o aventură în perioada petrecută în Colorado în luna august a acestui an.

Surse citate de publicaţia americană susţin că artistul ar fi agăţat o tânără la o petrecere dintr-un bar din Telluride şi ar fi plecat cu ea într-o cameră de hotel unde au petrecut până a doua zi.

"Erau în lumea lor, se atingeau cu afecţiune şi flirtau non-stop", a dezvăluit un martor care jură că, spre dimineaţă, Brad şi tânăra au plecat împreună. 

"Celebrity Laundry" notează că Angelina ar fi aflat de această aventură a actorului, dar a preferat să păstreze tăcerea şi ar fi întrerupt orice legătură, timp de o săptămână, cu Brad.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de opt ani şi au şase copii: trei adoptaţi (Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam) şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, veniţi pe lume în iulie 2008.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1