Cum și-a îngrijorat Johnny Depp fanii! Admiratorii actorului cred că este bolnav

johnny-depp-main.jpeg

johnny depp
Pe rețelele de socializare, fanii lui Johnny Depp susțin că acesta ar fi bolnav
Foto: Arhivă Click

Actorul american Johnny Depp, în vârstă de 54 de ani, a reușit să își pună fanii pe gânduri, după ce pe rețelele de socializare au apărut câteva poze ce-l înfățișează pe acesta, care pare complet schimbat și slăbit!

Este cunoscut faptul că Johnny Depp se numără printre cei mai râvniți actori de la Hollywood, fiind considerat de multe femei un „sex-simbol”. Deși rolurile din filme, pe care Johnny le-a acceptat de-a lungul carierei sale cinematografice, sunt mai degrabă neobișnuite și nu îl portretizează pe acesta în ipostaza unui „bărbat fatal”, artistul este totuși considerat ca fiind extrem de atrăgător.

Starul de la Hollywood și-a îngrijorat fanii însă, atunci când în câteva poze alături de admiratorii săi, acesta nu mai arăta așa cum îl vedeam pe micile ecrane sau în ședințele foto. În cele mai recente fotografii ce îl înfățișează pe Johnny, actorul pare că a pierdut foarte mult în greutate, iar pe față i se poate citi, de asemenea, oboseala. Acest lucru i-a lăsat pe fanii săi extrem de nedumeriți, aceștia întrebându-se chiar dacă nu cumva Johnny este grav bolnav, potrivit Daily Mail.

johnny_depp_1.jpg

Fericite să își întâlnească idolul, fanele acestuia au publicat pozele alături de acesta, pe rețelele de socializare
Foto: Instagram

Cum Johnny Depp cochetează și cu muzica, acesta se afla, alături de trupa sa, The Hollywood Vampires, într-un turneu prin Europa. Cum era de așteptat, fanii acestuia au luat cu asalt hotelul Four Seasons din St. Petersburg, Rusia, unde Johnny era cazat, și au așteptat pentru a se putea poza cu celebrul actor. Pozele au devenit ulterior virale pe internet și au reprezentat subiectul unor discuții aprinse, în care admiratorii artistului comentau asupra înfățișării neobișnuite pe care Depp o avea în imaginile respective. „Cred ca eroul meu arată ca și cum ar fi bolnav”, „A slăbit mult”, „Pe bune, acela este Johnny Deep?!”, au fost doar câteva dintre comentariile publicate de fanii îngrijorați, pe rețelele de socializare. 

johnny_depp_2.jpg

Deși în poze afișează un zâmbet, fanii actorului cred că este grav bolnav, datorită înfățisării sale
Foto: Instagram

În decursul anului trecut, Deep şi-a dat în judecată managerii pentru că aceștia nu i-ar fi gestionat bine fondurile, lucru care l-a adus în pragul falimentului. Actorul a trecut și printr-un divorț scandalos în anul 2016, atunci când s-a despărțit de actrița Amber Heard, căreia Deep i-a plătit suma de 6,8 milioane de dolari, după ce aceasta l-a acuzat de violență domestică. De asemenea, Johnny Depp a fost acționat recent în instanță de doi foști bodyguarzi, care îl acuză de tratament neadecvat și de neplata salariilor.

Loading...

Citește și

  • Nu știm ce părere are starul din ”Pirații din Caraibe”, dar Vanessa Paradis sigur e fericită că ajunge, în sfârșit, la altar. Din păcate, nu se întâmplă la brațul lui Johnny Depp, așa cum și-a dorit acum câțiva ani, ci la brațul iubitului Samuel Benchetrit, așa cum se arată scris în paginile revistei VOD.

  • johnny depp

    Johnny Depp (54 de ani) pare implicat tot mai mult în ipostaze controversate, dar talentul său actoricesc nu e apreciat doar în filme, ci și în muzică. El a a luat parte la o adevărată orgie sexuală într-un videoclip.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1