Cum s-a transformat Eva Longoria din «rățușca cea urâtă», în divă sexy

eva_longoria.jpg

eva longoria
Eva Longoria (41 de ani)
foto: ABC

A devenit celebră cu rolul din “Tânăr şi neliniştit”, a interpretat-o pe Gabrielle Sollis în “Neveste disperate” şi acum a revenit din nou în atenţia fanilor cu o nouă poveste de telenovelă. La 41 de ani, Eva Longoria este una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele.

Eva Jacqueline Longoria s-a născut la 15 martie 1975 în Corpus Christi, Texas, fiind fiica lui Enrique Longoria Jr. şi a lui Evei Ella Mireles. Are trei surori, Elisabeta Judina, Emily Jeannette și Esmeralda Josephina, toate fiind mai mari decât ea. Pe vremea când era copil, surorile mai mari îi spuneau Evei Longoria că este “răţuşca cea urâtă” a familiei, fănând-o de fiecare dată să plângă.

„Am crescut ca fiind răţuşca cea urată. Îmi spuneau «la prieta fea», ceea ce înseamnă «cea urâtă şi neagră»”. Eva a recunoscut că numai după ce a reuşit să ajungă în showbiz lucrurile au început să stea mai bine pentru ea şi familia ei, având posibilitatea să-şi cumpere produse de frumuseţe şi să meargă la cabinete de înfrumuseţare.

Primul rol mare a fost în “Tânăr şi neliniştit”

Longoria a obţinut primul ei rol de televiziune în 2000, cand a apărut în serialul “Beverly Hills, 90210”. A mai apărut şi în “General Hospital” si apoi în “The Young and the Restless” – “Tânăr şi neliniştit”, unde a rămas şi a filmat în peste 130 de episoade. În 2004 apare în producţia de succes a celo de la ABC “Desperate Housewives” – “Neveste disperate”. Cum serialul s-a bucurat de un succes imens, cariera profesională a Evei a cunoscut o ascensiune rapidă. Longoria a apărut în alte producţii, iar, în 2005, a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul din “Neveste disperate”. A mai apărut în thrillerul “The Sentinel” (2006) alături de Michael Douglas şi Kiefer Sutherland.

În prezent, Eva Longoria joacă alături de actorul de telenovele Jencarlos Canela în noul serial de umor, “Telenovela”, care a debutat pe micile ecrane anul trecut.

eva.jpg

eva longoria
Eva Longoria, pe vremea când era "rățușca mică și urâtă"
 
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1