Cum a reacționat Mariah Carey când a văzut știrea atacului din Las Vegas

mariah_carey.jpg

mariah carey
Mariah Carey urma să intre în direct într-o emisiune când a avut loc atacul armat din Las Vegas
Foto: Getty

În dimineața zilei de 2 octombrie, când a avut loc atacul armat din Las Vegas, Mariah Carey tocmai urma să răspună unui interviu în cadrul unei emisiuni, dar acesta a fost amânat pentru a se difuza evenimentul care era în plină desfășurare.

Cântăreața a fost invitată în cadrul emisiunii matinale „Good Morning Britain”, al cărei co-prezentator este Piers Morgan. Potrivit acceshollywood.com, Mariah Carey tocmai uase o ipostază zâmbitoare, urmând să intre în direct, dar în secundele următoare, secțiunea breaking news i-a întrerupt interviul, iar când a văzut tragedia din Las Vegas, a fost complet șocată.

Co-prezentatorul emisiunii, Piers Morgan, i-a cerut apoi părerea cu privire la atacul armat din binecunoscutul oraș american, însă cântăreața a fost complet luată prin surprindere, abia și-a putut găsi cuvintele:

„Este îngrozitor. Oamenii eu mers doar să asculte musică pentru că e ceea ce-și doreau. Au ieșit seara în oraș și ceva șocant s-a întâmplat. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta și este greșit. Chiar nu știu ce să spun”, a declarat Mariah Carey.

Ulterior, Piers Morgan a fost criticat pe rețelele desocializare cu privire la faptul că i-a cerut cântăreței să-și exprime un punct de vedere față de un eveniment atât de tragic. Prezentatorul și-a justificat gestul argumentând că Mariah Carey a fost în măsură să aibă un cuvânt de spus, având în vedere că ea a cântat de foarte multe ori în Las Vegas în cadrul concertelor.

Luni, 2 octombrie, a avut loc cel mai sângeros atac armat din Statele Unite, soldat cu peste 50 de morți și peste 500 de răniți, după ce un bărbat în vârstă de 64 de ani a tras cu mitraliera în mulțimea de spectatori care asistau la un concert de muzică country.

Loading...

Citește și

  • Disperată după silueta de odinioară, diva americană este în stare de orice, de la a purta haine şi cu cinci numere mai mici, care îi dau o imagine grotească, şi până la a-şi truca pozele de pe site-urile de socializare. Fanii ei s-au săturat însă de excesele cântăreţei.

  • S-au dus vremurile când Mariah Carey (47 de ani) era o adevărată ”bunăciune”. Formele apetisante au fost acoperite cu straturi de grăsime și celulită, semn că a pierdut lupta cu kilogramele și s-a resemnat. Chiar și așa, super cântăreața nu se sfiește să se afișeze în ținute sumare și sexy la concertele ei.

  • paddock las vegas atac macel

    Stephen Paddock, de 64 de ani, era un jucător de poker înrăit şi de-a lungul anilor făcuse o avere de câteva milioane bune de dolari. În ultima perioadă norocoul l-a cam ocolit. Deşi motivele care au dus la măcelul de duminică din timpul concertului de muzică country al lui Jason Aldean, din cadrul festivalului Route 91, rămân necunoscute, surse din FBI susţin că ar fi vorba de un acces de furie al unui psihopat.

  • atac armat los angeles

    Las Vegas este în haos după ce un atacator a deschis focul spre mulțimea care asista la un spectacol de muzică country. Imediat după acest incident, se pare că o mașină Audi ar fi fost observată în parcarea unui hotel, existând suspiciunea că ar fi încărcată cu explozibil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1