Cum a reacționat Kate când l-a văzut pe William cu mâinile pe altă femeie

william_kate.jpg

william kate
Kate Middleton, dezamăgită de cea mai recentă escapadă a prințului
foto: Getty Images

Prințul și-a luat o mini-vacanță de la familie și de la îndatoririle regale, pentru a se distra cu pritenii la schi, într-o stațiune din Elveția. Adrenalina de pe pârtie a fost domolită seara, în club, la o petrecere cu alcool și prezențe feminine misterioase. Se pare că asta nu prea i-a plăcur lui Kate, rămasă acasă cu copiii.

Prințul William (34 de ani) s-a distrat de minune în stațiunea elvețiană. Vreme ideală pentru schiat, fete frumoase ziua pe pârtie, dar și seara în cluburi, soția și copiii, departe. Un filmuleț de câteva secunde dovedește acest lucru fără putință de tăgadă. Tânărul tătic dansează dezinhibat pe muzica anilor 1990 și, la un moment dat, pune galant mâna în jurul taliei unei domnișoare misterioase.

Surse din preajma ducesei rămase acasă au declarat pentru Vanity Fair că Kate Middleton a fost mai mult decât dezamăgită de faptul că soțul ei a fost filmat distrându-se în felul acesta.

”A fost decizia lui William de a-și lua o vacanță, dar nu trebuie să se îndoiască nimeni de faptul că Kate este șefa în această căsnicie, iar ea nu este deloc încântată de vechii lui amici. Kate crede că a trecut vremea petrecerilor cu băieții. Probabil că imaginile acestea i se par umilitoare”, au declarat sursele citate.

William a fost criticat, de asemenea, pentru că a lipsit de la evenimentele dedicate Zilei Commonwealth – una dintre cele mai importante date din calendarul regal.

Will are însă șansa de a se revanșa. Ducele și ducesa vor face, vineri, 17 martie, o vizită oficială la Paris, prima de când au devenit soț și soție.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1