Cum arată Matt Damon şi nevasta «chelneriţă» când nu sunt pe covorul roşu! Îi recunoşti?

da.jpg

matt damon sotie covor rosu
Matt Damon şi Luciana la Festivalul de Film de la Veneţia, din 2017
foto: Hepta

Povestea lor de dragoste este demnă de un scenariu de film. Matt Damon (47 de ani) şi-a cunoscut soţia într-un bar, pe când aceasta lucra ca ospătăriţă. A luat-o de nevastă în 2005 şi de atunci sunt nedespărţiţi.

Anul acesta împlinesc 13 ani de căsnicie şi se iubesc ca-n prima zi. Actorul şi frumosa Luciana Barroso, care acum este designer de interior, au împreună trei fete: Isabella (11 ani), Gia (9 ani) şi Stella (7 ani). Luciana mai are o fiică, în vârstă de 18 ani, din căsătoria cu fostul soţ, Arbello Barroso, de care a divorţat în 2004.

Într-un interviu acordat revistei Esquire în 2013, Matt Damon se declara fericit că s-a îndrăgostit de o femeie obişnuită, nu de o vedetă. “Sunt norocos. M-am îndrăgostit de o femeie normală”, adăugând că secretul căsniciei lor este faptul că nu stau despărţiţi mai mult de două săptămâni.

“Soţia mea este sufletul meu pereche. Nu-mi place să stau mai mult timp departe de ea”, a conchis actorul.

foto_guliver_splashnews_1.jpg

matt damon sotie covor rosu
Matt şi Luciana se află în vacanţă în Australia
Foto: Guliver/Splashnews

 

Astfel că Luciana îl însoţeşte peste tot pe Matt atunci când acesta are proiecte de lungă durată în diferite colţuri ale lumii. Pe covorul roşu apare întotdeauna la braţul soţului ei, iar criticii de modă o laudă pentru ţinutele alese. S-a întâmplat şi la Festivalul de Film de la Veneţia (septembrie 2017), unde Luciana a cucerit audienţa cu o rochie vaporoasă, de culoare roşie, şi un decolteu sexy.

În viaţa de zi cu zi, cei doi formează un cuplu absolut normal. Drept dovadă stau şi ultimele fotografii surprinse de paparazzi cu cei doi. Sfârşitul de an i-a prins în Byron Bay, Australia.

foto_guliver_splashnews_2.jpg

matt damon sotie covor rosu
Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood
Foto: Guliver/Splashnews

 

Într-o ţinută casual, cei doi au luat masa la un restaurant, iar apoi au plecat cu mâncarea la pachet. Degajaţi şi cu zâmbetul pe buze, Matt şi Luciana s-au pierdut pe străduţele din Byron, fără a fi recunoscuţi de trecători. Drăgăstos, Matt şi-a ţinut nevasta aproape, ba chiar la un moment dat a mângâiat-o discret pe fund.

 

 

Loading...

Citește și

  • Este greu să trăieşti mereu în umbra unui mare star. Matt Damon spune că toată cariera lui s-a învârtit în jurul lui Brad Pitt. El a avut ocazia să şi lucreze cu cel mai mare "duşman" al său. Şi cu toate acestea, între cei doi actori nu există ură, problema este că Matt Damon simte că a trăit în umbra "celebrului" Pitt.

  • Incredibil, dar adevărat! Actorul american Matt Damon nu concepe să angajeze dădace pentru cele trei fiice ale lui, ca să nu cheltuiască bani. O obligă pe fata vitregă să facă pe dădaca.

  • Are 40 de ani şi este tatăl a patru fetiţe: Stella (zece zile), Gia (2 ani), Isabella (4 ani) şi Alexia (11 ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1