Cum arată acum fratele lui Macaulay Culkin , micuţul care uda mereu patul în “Singur acasă”

Fuller, Kieran Culkin

Fuller, interpretat de Kieran Culkin, bea tot timpul suc
Fuller, interpretat de Kieran Culkin, era mereu certat pentru că bea suc şi uda patul

Toată lumea îl ştie pe micuţul Fuller, cu ochelari uriaşi, iroizat pentru că uda mereu patul în celebrul film “Singur acasă”. În faimoasa comedie, el era verişorul mai mic al lui Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin, dar în realitate este chiar fratele acestuia, Kieran Culkin.

Fratele lui Macaulay Culkin , micuţul care uda mereu patul în “Singur acasă, este astăzi un tânăr chipeş, de nerecunoscut. În celebra comedie, acesta juca rolul bietului Fuller, cu ochelari uriaşi,, de care râdea toată familia. În prezent, Kieran Culkin are 36 de ani şi este un actor foarte talentat.

Kieran Culkin

Kieran Culkin este în prezent un tânăr chipeş
Kieran Culkin, fratele lui Macaulay, este în prezent un bărbat chipeş
Foto: GuliverGetty Images
El a fost nominalizat la premiile Globurile de Aur la categoria cel mai bun actor de serial. Din păcate, a pierdut trofeul, însă a revenit în atenţia publicului din întreaga lume, cu prilejul galei, care a avut loc duminica trecută. Fratele lui, Macaulay Culkin (38 de ani), care a jucat rolul simpaticului Kevin McCallister în “Singur acasă”, nu a ratat ocazia să facă glume pe seama fratelui său mai mic, spunând că nici măcar nu a ştiut că fusese nominalizat la mult râvnitele premii.

Afiş "Singur acasă"

Afişul filmului "Singura acasă", cea mai de succes comedie de Crăciun din istorie
Macaulay Culkin, fratele lui Kieran, este eroului celebrului film "Singur acasă"
“Fratele meu e atât de chipeş”, a mai spus Macaulay. Kieran s-a remarcat pentru rolul pe care îl face în serialul de televiziune Macaulay, al cărui prim sezon a fost difuzat în 2018. Macaulay şi Kieran sunt doi dintre cei şapte copii ai lui Christopher Cornelius Culkin şi ai Patriciei Brentrup. ceilalţi fraţi ail or sunt: Rory, de 29 de ani, Shane, de 43 de ani, Christian, de 31 de ani, şi sora Quinn, de 34 de ani. Celelalte două surori ale lui Macaulay şi Kieran au murit: Dakota a fost ucisă de o maşină în 2008 şi Jennifer a murit în 2000. Fratele lui Macaulay Culkin , micuţul care uda mereu patul în “Singur acasă, este astăzi de nerecunoscut.

 

Loading...