Cu se bombă sexy se iubește Maluma! Artistul și iubita sa, surprinși de paparazzi

1.jpg

maluma natalia iubita cantaret instagram
Natalia are 25 de ani și este foarte activă pe contul de Instagram
foto: Instagram

2017 a fost clar anul lui Maluma! Sex-simbolul columbian a dat peste cap topurile internaționale cu hit-urile sale și a strâns o avere considerabilă. Tinerelul de 23 de ani are succes şi pe plan sentimental şi recent şi-a scos iubita în lume.

O cheamă Natalia Barulich şi o ştiţi deja din clipul “Felices los 4”. Se pare că artistul a fost vrăjit de formele brunetei şi nu s-a lăsat până nu a cucerit-o. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, dar abia acum şi-au confirmat relaţia în mod oficial.

2.jpg

maluma natalia iubita cantaret instagram
De când e iubita lui Maluma, Natalia primeşte tot mai multe contracte pentru a poza sexy
foto: Instagram

 

Maluma şi-a dus iubita într-o scurtă vacanţă în Portofino, Italia. Cei doi au făcut paradă de gesturi tandre pe stradă, iar paparazzi au fost pe fază.

hepta_3342764.jpg

maluma natalia iubita cantaret instagram
Maluma şi Natalia au petrecut câteva zile în Portofino
foto: Hepta

 

Fotomodelul, pe jumătate cubaneză și pe jumătate croată, are 25 de ani și în urmă cu doi ani a participat la concursul de frumusețe Miss California USA.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cunoscutul cântăreţ italian Toto Cutugno va cânta alături de apetisanta Belen Rodriguez pe scena festivalului de la Sanremo, ce se desfăşoară în perioada 16-20 februarie.

  • Ricky Martin a anunţat, joi, că volumul său de memorii intitulat "Me", ce va fi lansat pe 2 noiembrie, va relata eforturile sale depuse pentru a-şi face un nume în industria muzicală, drumul către celebritate, acceptarea propriei sexualităţi şi decizia de a deveni părinte, relatează Reuters.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1