Creierul fiicei lui Whitney Houston nu mai funcţionează normal VIDEO

fiica_whitney.jpg

bobbi kristina fiica whitney houston gasita inconstienta cada
Fiica regretatei cântăreţe a fost transportată de urgenţă la spital după ce a fost găsită inconştientă în cadă
foto: arhiva Click!

Bobbi Kristina Brown are mari probleme după ce a fost spitalizată în weekend: activitatea ei cerebrală este foarte scăzută, conform tmz.

Fiica lui Whitney Houston este încă în spital după ce a fost găsită inconştientă în cadă, în locuinţa sa, potrivit huffingtonpost.co.uk. Ea se alfă într-o comă indusă şi medicii nu cred că are şanse mari, conform familiei tinerei de 21 de ani. "Testele au arătat că activitatea cerebrală e neobişnuit de scăzută". 

Tatăl lui Bobbi Kristina, Bobby Brown, a venit la căpătâiul fetei. Vărul ei, Jerod Brown, a refuzat să comenteze şi a spus scurt că "ne rugăm să îşi revină cât mai repede. Sunt sigur că va pleca de aici repede". 

Bobbi Kristina a fost descoperită în stare de inconştienţă în cada din reşedinţa sa din Roswell, sâmbătă dimineaţă.

Bobbi Kristina Brown "nu mai respira", atunci când soţul ei şi un prieten au descoperit-o în jurul orei locale 10.25, a precizat Lisa Holland, purtătoarea de cuvânt a poliţiei locale.

"Ei au sunat la 911, au început manevrele de resuscitare, iar poliţia a fost prima care a ajuns la faţa locului", a adăugat Lisa Holland. "Poliţiştii au continuat manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanţei", a completat aceasta.

Moartea mamei a afectat-o enorm

În urmă cu aproape trei ani, la 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o"moarte accidentală prin înecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină".

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 graţie reality show-ului "Being Bobby Brown", în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

Loading...

Citește și

  • bobbi kristina fiica whitney houston gasita inconstienta cada

    Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston, a fost spitalizată de urgenţă, sâmbătă, după ce fost găsită în stare de inconştienţă în cadă. Tânăra se afla în casa sa din Roswell, un oraş din statul american Georgia, informează cnn.com.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1