Courteney Cox, din serialul „Friends”, sărut pasional cu logodnicul în public

cox.jpg

courteney cox
Courteney Cox a revenit în Marea Britanie pentru a fi alături de prietena ei, Jennifer Aniston, care trece printr-o despărțire
Foto: Getty

Courteney Cox (53 de ani), actrița din serialul „Friends”, a fost surprinsă într-un aeroport sărutându-se cu logodnicul său. Gestul este unul special, întrucât ei rareori și-au exprimat afecțiunea în public. Întoarcerea ei în țară ar avea legătură cu despărțirea bunei sale prietene, Jennifer Aniston.

Courteney n-a arătat niciodată mai fericită ca în momentul în care a fost surprinsă în brațele logodnicului ei, Johnny McDaid. Drama amoroasă prin care tocmai a trecut amica ei, Jennifer Aniston, a făcut-o probabil să realizeze încă o dată că viața în doi este adevărată binecuvântare.

courteney coxZoom
Courteney Cox, surprinsă într-unul din rarele momente intime alături de logodnic, manifestate în public
Foto: Guliver Splash News

Conform celor de la The Sun, imaginea a fost surprinsă pe aeroportul Heathrow, din Marea Britanie, într-unul din rarele momente când actrița din „Friends” își aradtă iubirea față de logodnic în public. Courteney și Johnny s-au cunoscut în 2013, prin intermediul cântărețului Ed Sheeran, care le-a făcut legătura, cum s-ar spune. În 2014 s-au certat, dar despărțirea n-a durat mult, iar în prezent sunt logodiți.

courteney coxZoom
Courteney și Johnny s-au cunoscut în 2013, prin intermediul lui Ed Sheeran
Foto: Guliver Splash News

Jurnaliștii de la The Sun consideră că sosirea lui Courtenety înapoi în Marea Britanie se datorează amicei sale, Jennifer Aniston, căreia vrea să-i susțină moralul, după ce s-a despărțit de Justin Theroux.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • În luna martie s-au împăcat, după o perioadă de patru luni în care au trăit separat. Au spus atunci că și-au reluat planurile de nuntă și că sunt foarte fericiți că și-au rezolvat toate problemele. Ei bine, se pare că nu e chiar așa.

  • prietenii tai, courteney cox, jennifer aniston

    Cu fața încremenită într-un zâmbet forțat. Așa a apărut Courteney Cox zilele trecute la avanpremiera filmului ”Hand of God”. Motivul? Se pare că diva din serialul ”Prietenii tăi” a cam exagerat cu chirurgia estetică, deși nu cu mult timp în urmă jura că nu se va atinge de botox.