Colecţia de haine a lui Kanye West a creat isterie! Cum a apărut Kim Kardashian

sss.jpg

kanye kim copii cadou craciun
Prietenele lui Kylie Jenner s-au făcut blonde şi s-au afişat cu hainele rapperului
foto: Instagram

Kim Kardashian are nu mai puţin de 106 de milioane de fani pe Instagram. Cu o aşa popularitate nu-i de mirare că soţul blondinei o scoate la înaintare de fiecare dată când vrea să-şi promoveze afacerile.

Rapperul american îşi lansează o nouă colecţie de haine, iar Kim a creat isterie în mediul online după ce s-a afişat cu ţinutele brandului Yezzy. Şi nu oriunde! Cine şi-ar fi imaginat că ar putea da nas în nas cu voluptoasa Kim la fast-food? Starleta apare la McDonald’s cu un top sexy şi o jachetă oversize. Într-o altă postare poartă un maieuţ decoltat şi o pereche de pantaloni cu talie joasă.

hepta_3196705.jpg

kim kardashian instagram sani sexy
Kim Kardashian a încins iar imaginaţia masculilor
foto: Hepta
 

1.jpg

kim kardashian instagram sani sexy
Kim Kardashian s-a pozat la McDonald's în hainele soţului
foto: Instagram
 

Campania nu se opreşte aici. Paris Hilton, bună prietenă cu sora lui Kim, Kylie Jenner, s-a pozat şi ea cu aceeaşi jachetă şi bustieră minusculă, dar şi-a pus şi meşe pentru a arăta exact ca nevasta lui Kanye.

ss.jpg

Sami Miro
foto: Instagram

 

Şi nu e singura care se plimbă de colo-colo cu hainele lui Kanye. Rapperul în vârstă de 40 de ani le-a ales pe câteva dintre prietenele lui Kylie Jenner pe post de model. Astfel, Jordyn Woods, Amina Blue, Sami Miro, Abigail Ratchford, Kristen Noel Crawley și sexy gemenele Shannon și Shannade Clermont s-au făcut blonde și au defilat pe stradă în noua colecție Yezzy. Toate pozele au fost postate pe Instagram cu hashtag-ul #YeezySeason6. Fetele au adunat milioane de like-uri aşa că n-ar trebui să ne mire dacă "marfa" lui Kanye se va vinde ca pâinea caldă.

kim-copie-fidela-768x768.jpg

kanye kim copii cadou craciun
Jordyn Woods, Paris Hilton şi gemenele Shannon și Shannade Clermonts
foto: Instagram

untitled.jpg

kanye kim copii cadou craciun
Kristen Noel Crawley
foto: Instagram

 

Loading...

Citește și