Coco Austin își antrenează fundul împreună cu sora ei care e profă de yoga

coco_austin_yoga_pentru_fund.jpg

Coco Austin, 42 de ani, face yoga împreună cu sora ei Kristy Williams
Coco Austin, 42 de ani, face yoga împreună cu sora ei Kristy Williams
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Coco Austin, 42 de ani, a început să facă exerciții yoga pentru poponeț. Fotomodelul american căsătorit cu rapperul Ice T, 63 de ani, a postat o fotografie din timpul antrenamentelor pe care le face împreună cu sora Kristy Williams, care e antrenoare de yoga. Cele două fac echilibristică susținându-se una pe cealaltă în fese.

Coco Austin și-a surprins din nou fanii cu o fotografie care sfidează legea gravitației. Ea s-a apucat să facă yoga împreună cu sora ei Kristy Williams și cele două au postat o fotografie în care se susțin una pe cealaltă cu ajutorul feselor. Coco abia s-a întors dintr-un concediu în Bahamas petrecut împreună cu fiica ei Chanel de cinci ani și soțul Ice T. Ea este adepta unui stil de viață sănătos și își antrenează formele genroase cu un program de fitness extrem de solicitant. Practic, ea face antrenamente 7 zile din 7 și zilnic face peste 200 de genuflexiuni speciale pentru a-și menține fundul bombat.

Citește și:

Coco Austin a ieșit în fundul gol la zăpadă. Bomba sexy a înfruntat temperaturi de -10 grade

7 lucruri pe care nu le știai despre vedeta cu cel mai mare fund

Pandemia de COVID-19 a lăsat urme pe fundul lui Coco

Până și fundul lui Coco a avut de suferit în pandemie! Anul 2020 a fost extrem de greu pentru familia alcătuită din Coco Austin, Ice T și micuța Chanel, de 5 anișori. Ei s-au izolat acasă șli singurele ieșiri la aer au fost în curtea casei din Edgewater, New Jersey. Însă izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 și-a lăsat urme și pe fundul bombat al bombei sexy Coco Austin. Însă în a doua jumătate a anului 2020, Coco s-a pus pe treabă. Și cum o astfel de ispravă merită pozată, ea a umplut contul de Instagram cu fotografii din sala de fitness. În 2018, Coco a acceptat ca fesele să îi fie scanate, analizate și studiate de specialiști pentru a confirma că sunt 100% mușchi.

Loading...
 
 

Citește și

  • Nicole Coco Austin este faimoasa soţie a rapper-ului Ice T, unul dintre cei mai respectaţi "gangsta rapper"-i din SUA. Motivul pentru care este faimoasa? Ei bine, are un fund imens pe care nu se sfieşte să şi-l laude pe toate reţelele sociale pe care şi-a făcut conturi.

  • Nicole Coco Austin are un fund imens pe care nu se sfieşte să şi-l laude pe toate reţelele de socializare. Şi de această dată, soţia lui Ice T. apare în ipostaze scandaloase. Ea a postat o fotografie pe Twitter care a uimit toţi fanii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1