"Clanul" Kardashian se măreşte! Khloe a devenit mamă pentru prima dată

khloe_kardashian_gettyimages-513509684_1280.jpg

foto
Khloe a devenit mamă pentru prima dată
Foto:Getty

Khloe Kardashian a devenit mamă pentru prima oară joi, potrivit presei americane, după mai mulţi ani în care a relatat despre problemele sale de fertilitate în cadrul emisiunii de tip reality show ''Keeping Up with the Kardashians''. Clanul Kardashian devine din ce în ce mai numeros, în ultimele luni venind pe lume cel de-al treilea copil al lui Kim, dar şi primul bebeluş al mezinei, Kylie Jenner.

Vedeta a născut o fetiţă într-un spital din apropierea oraşului Cleveland, Ohio, joi dimineaţă, potrivit postului de televiziune Entertainment tonight, însă familia nu a confirmat vestea până în acest moment, relatează edition.cnn.com. 

Fetiţa lui Khloe este cel de-al treilea copil care vine pe lume anul acesta în familia Kardashian după ce Kim, sora mai mare a lui Khloe, a dat naştere unei fetiţe, Chicago, în ianuarie, cu ajutorul unei mame surogat, iar sora vitregă Kylie Jenner a născut-o în februarie pe Stormi. 

khloe-kardashian-tristan-thompson-.jpg

foto
Presa de peste Ocean vehiculează că Tristan ar fi înşelat-o de mai multe ori pe Khloe
Foto:Arhivă personală

Khloe a rămas însărcinată, după ani întregi în care a urmat tot felul de tratamente din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta şi care o împiedicau să poată deveni mamă. Ea a anunţat în decembrie că este însărcinată cu primul copil, tatăl fiind iubitul vedetei, Tristan Thompson, jucător de baschet la echipa Cleveland Cavaliers. Cei dou au o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, marcată de conflicte şi de zvonuri potrivit cărora Tristan nu este tocmai cel mai fidel iubit pe care o femeie l-ar putea avea. Jucătorul de baschet mai este tatăl unei fetiţe care a venit pe lume în anul 2016, în urma unei relaţii pe care a avut-o cu Jordan Craig, autoarea unui blog. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1