Cine pune mâna pe averea de 10 milioane de lire sterline a lui Amy Winehouse!

Citeste tot despre: 

Amy Winehouse şi-a lăsat fostul soţ în afara testamentului pentru a fi sigură că acesta nu va primi nicio parte din averea sa, estimată la 10 milioane de lire sterline (11,3 milioane de euro), conform cotidianului britanic Daily Mail.

Ea şi-a luat măsuri de precauţie pentru ca fostul său soţ, Blake Fielder-Civil (29 de ani), să nu primească nici măcar un penny după divorţul lor din 2009, ce a pus capăt unei căsnicii de 2 ani.

Averea cântăreţei era estimată la 6 milioane de lire sterline, în luna aprilie, însă decesul său neaşteptat a provocat o explozie a vânzărilor de albume şi materiale promoţionale, iar în prezent estimările sunt de 10 milioane de lire sterline, iar creşterea continuă.

Conform experţilor, averea lui Amy Winehouse va fi împărţită între mama sa, Janis, tatăl Mitch şi fratele mai mare, Alex. Părinţii lui Amy s-au despărţit pe când aceasta avea doar 9 ani.

În prezent, fostul soţ al lui Amy se află în închisoare, executând o condamnare de 32 de luni pentru tâlhărie.

Mama lui Blake Fielder-Civil, Georgette, a declarat că fiul său este "devastat" de moartea lui Amy şi că o eventuală moştenire reprezintă "ultimul lucru la care se gândeşte acum".

Solista va fi incinerată marţi în urma unui serviciu religios de rit mozaic la care vor participa doar membri ai familiei şi prieteni apropiaţi.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1