Cine este cea mai frumoasă femeie a secolului? A învins-o pe Marilyn Monroe

marilyn.jpg

marilyn monroe
Marilyn Monroe a fost"detronată". Este considerată a doua cea mai frumoasă femeie a secolului
Foto: Getty

Mult timp, Marilyn Monroe a fost considerată cea mai frumoasă femeie a secolului trecut. Eleganța de care a dat dovadă și trupul ei seducător au stârnit mereu imaginația bărbaților, dar și a caselor de modă. Acum a fost însă realizat un alt studiu în care 1.000 de englezi au fost puși să aleagă pe cine consideră cea mai frumoasă femeie a secolului.

În mod surprinzător, persoanele intervievate n-au mai plasat-o pe Marilyn Monroe pe primul loc în topul celor mai frumoase femei. Locul său i-a fost ocupat de fotomodelul Cara Delevigne (24 de ani), după cum relatează The Mirror.

carla.jpg

cara Delevigne
Cara Delevigne, considerată de mulți britanici, cea mai frumoasă femeie a secolului
Foto: Twitter

cara.jpg

cara Delevigne
Cara a fost admirată, dar și criticată pentru sprâncenele ei stufoase
Foto: Getty

Studiul a fost realizat de compania de cosmetice NKDb, care arată că 66% din cei întrebați consideră că machiajul le ajută pe celebrități să fie mai frumoase. Au existat și păreri negative cu privire la Cara.

kim.jpg

kim kardashian
Kim Kardashian, considerată a treia cea mai frumoasă femeie a secolului
Foto: Getty

„Nu văd cum ar putea Cara să le învingă pe Marilyn Monroe și Audrey Hepburn, e o nebunie. Ambele au fost exponente ale frumuseții, în timp ce Cara are niște sprâncene ca ale cântărețului Liam Gallagher.”

Așa cum precizează și cofondatoarea companiei de cosmetice, este uimitor cum femei care au trăit într-o altă epocă, încă rivalizează cu  fotomodelele din prezent. Acest lucru dovedește faptul că ele au rămas în timp simboluri ale frumuseții feminine și care au impus noi standarde și stiluri în modă din care se inspiră modelele din prezent.

audrey.jpg

audrey hepburn
Audrey Hepburn, încă în topul celor mai frumoase femei. A fost plasată pe locul al patrulea
Foto: Twitter

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • Alina Chirculescu a fost desemnată cea mai frumoasă femeie de pe cele șapte continete la concursul internațional de miss „7 Continents” organizat la Bodrum, Turcia. Frumoasa are 21 de ani, s-a născut și a crescut la Motru, iar în prezent studiază la Academia de Studii Economice din București, la Facultatea de Relații Economice Internaționale.

  • Are 26 de ani, a absolvit în vara anului trecut școala de Poliție ”Avram Iancu”, din Oradea, iar de mai binde de un an a îmbrăcat uniforma albastră cu epoleți și chipiu. Luiza Ciuclea esste fără îndoială cea mai frumoasă polițistă din țară.