Ciara, show sexy pe balcon! S-a dezlănțuit în fața aparatului foto

ciara.jpg

ciara
Ciara a făcut spectacol în Brazilia
Foto: Profimedia

Ciara este una dintre cele mai sexy dive din muzica internațională, iar dovadă nu stau doar clipurile în care dansează de mama focului, ci și imaginile de pe rețelele sociale sau cele surprinse de paparazzi. Recent, artista a făcut un adevărat spectacol pe balconul hotelului din Rio de Janeiro.

Ciara se află în vacanță alături de soțul său, Russell Wilson, jucător de fotbal american. Pe balconul hotelului în care s-au cazat, Ciara nu a ezitat să-și pună sex-appealul în valoare, iar mărturie stau mai multe poze pe care le-a pus pe rețelele sociale, dar și cele surprinse de fotografii din Brazilia. Solista și soțul ei au ales să-și petreacă vacanța în America de Sud și să asiste la celebrul carnaval de la Rio.

ciara_rio_de_janeiro.jpg

ciara sexy in rio
Ciara a pozat sexy pentru fanii ei
Foto: Profimedia

 

Atitudinea de felină sexy, trupul perfect sculptat, dar și ținuta aleasă, un costum de baie decupat serios în părțile laterale, au pus-o în valoare pe frumoasa Ciara, care s-a dezlănțuit în fața aparatului foto manevrat de una dintre prietenele sale.

ciara1.jpg

ciara sexy
Ciara și-a pus în valoare sex-appealul
Foto: Profimedia

 

 

 

Loading...

Citește și

  • ciara

    Ciara (31 de ani) a oferit fanilor și întregii lumi un pictorial de senzație cu ea, însărcinată în nouă luni. Pozele au devenit virale pe internet și toți au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. Așa arată o femeie extrem de sexi, cu foarte puțin timp înainte să nască.

  • ciara rochie philipp plein

    Billboard Music Awards le-a adunat la un loc pe cele mai în vogă celebrități, la T Mobile Arena, în Las Vegas, duminică seară (22 mai). Cântărețele s-au întrecut în ținute cât mai sumare, dar cea care a atras atenția cel mai mult a fost Ciara (30 de ani). Rochia ei extrem de provocatoare i-a lăsat la vedere sânii perfecți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1