Charlize Theron și-a mărit familia după ce s-a despărțit de Sean Penn

charlizetheron_seanpenn.jpg

charlize theron copil sean penn
După ce i-a dat papucii celebrului actor hollywoodian, frumoasa blondă a devenit mămică pentru a doua oară
Foto: Getty

Actrița sud-africană a adoptat o fetiță afro-americană pe nume August, la trei ani după ce l-a înfiat pe băiețelul Jackson, din Africa de Sud. Charlize Theron (39 de ani) și-a anulat logodna cu Sean Penn (54 de ani), în urmă cu două luni.

Starul își ia în serios responsabilitatea de mamă și își dorește mulți copii. Actrița va împlini 40 de ani pe 7 august și și-a făcut cel mai frumos cadou. Charlize a adoptat-o pe micuța August luna trecută, în iulie, după un demers care a durat șase luni, potrivit Daily Mail.  

Frumoasa blondă și-a dorit să adopte copii, încă din adolescență, iar acum și-a îndeplinit visul de o viață. Actrița a dezvăluit recent că: „Am știut dintotdeauna că vreau o familie. Nu cred că mama mea poate să mai aștepte ca acest lucru să se întâmple”. În luna mai, Charlize Theron a mărturisit că își dorește să adopte un alt copil, dar nu a dezvăluit că plănuiește să facă acest lucru atât de curând. Tot în luna mai, actrița l-a părăsit pe Seann Penn, după ce se zvonea că urmează să se căsătorească cu acesta.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1