Charlize, şefa clubului mamelor cu prunci de culoare

c125-vedete-1-135-190-hepta.jpg

Charlize Theron refuză să apeleze la bone pentru că vrea să fie mamă cu normă întreagă
Foto: Hepta/ Guliver/ Splashnews

La 27 februarie, micuţul Jackson de 4 ani al lui Charlize Theron (40) a avut o criză de nervi în parcare, lângă maşina actriţei. S-a tăvălit pe jos, a dat cu picioarele în ea şi urla ca din gură de şarpe că nu vrea la orele de karate. După mediatizarea incidentului, Charlize a fost declarată mama-eroină de la Hollywood.

Micuţul Jackson a fost adoptat de la un orfelinat din Africa de Sud, ţara natală a actriţei laureate cu un Oscar în martie 2012. Cu doar câteva luni înainte, Charlize a declarat într-un interviu că „şi-a dorit un copil încă din adolescenţă” şi a visat că va strânge la piept un copil de culoare. Pentru ea meseria de mamă este pe primul loc. Gurile rele spun că relaţia cu Sean Penn s-a încheiat brusc în iunie 2015 din cauză că actorul nu era „făcut să fie tată”.

c225-vedete-2-50-100-hepta_.jpg

Mamica şi cei doi răsfăţaţi coloraţi: Jackson şi August
Foto: Hepta/ Guliver/ Splashnews

La doar o lună după despărţire, Charlize Theron a adoptat încă un copil de culoare, pe micuţa August, dintr-un orfelinat american. Charlize are o avere de peste 110 milioane de dolari şi locuieşte de aproape 5 ani în Los Angeles. Şi-a amenajat casa special pentru copii, a angajat o armată de învăţători şi educatori pentru cei doi prunci, însă nu a acceptat să apeleze la serviciile unei bone atât timp cât este ea în preajmă. Recent, „mama-eroină” a Hollywoodului a fost surprinsă în timp ce îi dădea să mănânce micuţei August pe stradă, cu o mână, iar cu cealaltă îl legăna pe Jackson. Asta în timp ce închidea cu piciorul portiera maşinii şi ţinea în dinţi ghiozdanul cu jucării şi pamperşi al copiilor.

Iată cine mai face parte din club

ange25-vedete-3-85-60-spl11.jpg

Foto: Hepta/ Guliver/ Splashnews

Angelina Jolie (40 de ani) a adoptat-o pe micuţa Zahara (11 ani) din Etiopia. Zahara s-a născut la 8 ianuarie 2005, şi a fost adoptată în iulie acelaşi an. Ea a devenit prietena cea mai bună a micuţei Shiloh, 10 ani, primul copil biologic al actriţei cu soţul ei Brad Pitt. Cei doi i-au mai adoptat pe Pax Thien (12 ani), din Vietnam, în 2007, şi pe Maddox (15 ani), din Cambodgia, în 2002.

mado25-vedetehepta_889854.jpg

Foto: Hepta/ Guliver/ Splashnews

Madonna (57 de ani) a avut parte de cel mai agitat dosar de adopţie când a devenit mama micuţei Mercy James (10 ani) şi a lui David Banda (10 ani). Pe Mercy a adoptat-o în 2009 şi pe David în 2008. Pe durata desfăşurării procedurilor de adopţie a fost pusă la zid de autorităţile locale şi acuzată că „îşi face imagine”. Acum copiii o însoţesc în turnee şi stau cu ea în New York.

sand25-vedete-6-85-60-copii.jpg

Foto: Hepta/ Guliver/ Splashnews

Sandra Bullock (51 de ani) l-a adoptat pe micuţul Louis de 6 ani, în 2010. El a fost salvarea actriţei laureate cu Oscar, după divorţul scandalos prin care a fost târâtă de fostul ei soţ Jesse James. Anul trecut, familia s-a mărit cu încă un membru. Sandra a adoptat-o pe Laila (3 ani), de la un orfelinat din Luisiana. Ea a renunţat la mai multe proiecte pentru a se dedica micuţilor.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1