Charlie Sheen, la un pas să ajungă boschetar

Charlie Sheen

Charlie Sheen a luat-o razna în urmă cu 8 ani
Charlie Sheen riscă să ajungă pe drumuri din cauza datoriilor
Foto: Profimedia

Actorul Charlie Sheen a fost la un pas să ajungă boschetar. Starul, odinioară cel mai bine plătit actor de TV, nu poate plăti ipoteca casei sale din Beverly Hills.

Charlie Sheen, în vârstă de 53 de ani, a fost la un pas de a ajunge boschetar la 8 ani după ce a luat-o razna. Actorul cunoscut mai ales pentru rolul din „Doi bărbaţi şi jumătate” şi-a distrus viaţa din cauza dependenţei de droguri şi alcool. El a ajuns să bea în neştire şi să se îndoape cu stupefiante după ce fost diagnosticat cu virusul HIV. Asta ca să scape de spaima că boala îl va ucide, a susţinut starul.

Însă nu are nici o scuză pentru comportamentul său nebunesc din ultimii opt ani. După ce a recunoscut că a fost diagnosticat cu HIV, Sheen a fost dat în judecată de foşti parteneri de amor care îl acuză că le-a pus viaţa în pericol. Actorul spune că nu mai face faţă la numărul mare de procese şi că nu poate găsi de lucru din cauza problemelor de sănătate. De aceea este în pericol de a-şi pierde casa.

În încercarea de a-şi uşura problemele financiare, Charlie Sheen a cerut să se diminueze pensiile alimentare pe care trebuie să le plătească fostelor soţii, actriţa Denise Richards şi Brooke Mueller, pentru copiii lor. Din fericire, instanţa i-a acceptat cererile. Însă starul trenuie să plătească 86.091 de dolari, ipoteca, pentru casa cu 7 dormitoare şi 7 băi, şi nu are aceşti bani. Încearcă să o vândă cu 8,5 milioane de dolari, ca să scape de datorii. Dacă nu îşi rezolvă problemele, Charlie Sheen riscă să devină boschetar.

 

Loading...